Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΟΚ σφράγισε την πρόκριση νικώντας τον ΟΦΗ με 4 - 1

Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΟΚ σφράγισε την πρόκριση νικώντας τον ΟΦΗ με 4 - 1

 Με ωραία μπάλα και πετυχαίνοντας 4 γκολ, ο ΠΑΟΚ σφράγισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, νικώντας τον ΟΦΗ με σκορ 4-1 στην Τούμπα, στη ρεβάνς του 0-3 της Κρήτης.

Με την πρόκριση να έχει κριθεί από το πρώτο ματς, ο ΠΑΟΚ... σκόρπισε με 4-1 τον ΟΦΗ και με συνολικό σκορ 7-1 πέρασε δια περιπάτου στα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Ο ΠΑΟΚ είχε από την αρχή τον έλεγχο και από το 12' είχε και το προβάδισμα, αφού ο Λάμπρου έκανε τρελή ενέργεια... από τη γραμμή του άουτ και μπήκε στην περιοχή εκτελώντας για το 1-0. Ενα γκολ που έκανε ακόμη πιο ωραίο το κλίμα στην Τούμπα, η οποία στο 21' πανηγύρισε για το 2-0 μετά το γκολ του Πέλκα με πέναλτι (το έκανε ο Γιαννούλης στον Άκπομ). Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι, όπως είναι μάλλον λογικό, χαλάρωσαν λίγο και ο ΟΦΗ βρήκε την ευκαιρία να μειώσει στο 28' με το σουτ (κόντραρε κιόλας) του Κοροβέση (2-1), αλλά ως εκεί.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να βάλουν και τρίτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, για να έρθει τελικά το 3-1 στο β' μέρος και συγκεκριμένα στο 55': Σουτ του Λάμπρου στο δοκάρι, η μπάλα τελικά έφτασε στον Πέλκα κι από αυτόν κατέληξε στα δίχτυα. Και όσο ο Άκπομ έψαχνε το γκολ, ο Φερέιρα στο 78' έβγαλε τον Στοχ και έβαλε τον Σφιντέρσκι, ο οποίος χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να σκοράρει από ασίστ του κορυφαίου (δύο γκολ και μία ασίστ) Πέλκα, γράφοντας το τελικό 4-1.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα (74' Μιχαηλίδης), Γιαννούλης, Ντάγκλας, Μαουρίτσιο (59' Εσίτι), Λάμπρου, Στοχ (78' Σφιντέρσκι), Πέλκας, Άκπομ.

ΟΦΗ: Γουάλεϊ, Κοροβέσης (46' Μπράουν), Κ. Γιαννούλης, Νάστος, Μαρινάκης, Μπολάκης, Στάικος (61' Μεγιάδο), Σουρνάκης, Νοικοκυράκης, Σόουζα (83' Ρικάρντο Βαζ), Μάνος.
Πέρασε και η Λαμία αποκλείοντας τα Τρίκαλα

Στους προημιτελικούς του κυπέλλου θα βρεθεί για τρίτη σερί χρονιά η Λαμία, η οποία «κλείδωσε» την πρόκριση μετά την ισοπαλία στη ρεβάνς (1-1). Το πέναλτι του Μπιανκόνι στο 11ο λεπτό έβαλε τη Λαμία μπροστά στο σκορ (1-0) ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Πέλκα (1-1).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα