Μπαρτζώκας: Σε ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα

Μπαρτζώκας: Σε ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό την παραμονή του εντός έδρας αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου και έκανε λόγο για επαγγελματική και όχι συναισθηματική απόφαση.

Ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων» δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση: «Το ότι είδα γνωστά πρόσωπα, με χαροποιεί. Δεν είναι όμως τίποτα ίδιο με όταν έφυγα. Δεν έφυγα με τον καλύτερο τρόπο, τώρα ήρθε με πολύ καλύτερο. Δεν υπάρχουν τα ίδια πρόσωπα με εξαίρεση τρεις παίκτες. Πιο πολύ στα γραφεία είναι ίδια τα άτομα.

Κι εγώ δεν είμαι ίδιος με αυτό που ήμουν πριν από πέντε χρόνια. Πιο δύσκολη ήταν η προηγούμενη φορά που ήρθα, γιατί ο Ολυμπιακός τότε ήταν πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ τώρα δεν είναι τόσο καλά. Η απόφασή μου να γυρίσω δεν ήταν συναισθηματική, αλλά επαγγελματική. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι μεγάλο brand name και όλοι θέλουν να δουλέψουν. Αυτή τη στιγμή πρέπει να επικεντρωθούμε στην ομάδα».

Για το πώς περιμένει την υποδοχή των οπαδών του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Στη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια, αλλά πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ξέρουμε τα συναισθήματα. Όπως είχαμε 20.000 στο πάρκινγκ όταν πήραμε την Εuroleague, υπήρχε το parking κι όταν έφυγα εγώ. Εγώ είμαι προετοιμασμένος και για ακραία συναισθήματα αγάπης ή το αντίθετο. Σε ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα».

Πηγή: filathlos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα