Το προπονητικό επιτελείο του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό

Το προπονητικό επιτελείο του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του έμπειρου τεχνικού Γιώργου Μπαρτζώκα στην ομάδα. Λίγη ώρα αργότερα αυτός έκανε για την πρώτη του προπόνηση στο ΣΕΦ.

Ο Μπαρτζώκας έφερε μαζί του και τους άμεσους συνεργάτες του. Αυτούς που βρίσκονται για πολλά χρόνια στο πλευρό του σε όποια ομάδα και αν εργάστηκε.

Ο 55χρονος τεχνικός θα έχει μαζί του, τον εδώ και χρόνια επιστήθιο συνεργάτη του, Χρήστο Παππά, ο οποίος τον ακολουθεί πιστά τα τελευταία χρόνια. Ήταν στο πλευρό του τόσο στο πρώτο του πέρασμα από τον Ολυμπιακό (2012-2014), όσο και στις επόμενες περιπέτειες του, όντας στην τεχνική ηγεσία των Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μαπρτσελόνα και Χίμκι. Νωρίτερα, ήταν μαζί του και στην ομάδα του Πανιωνίου, πριν κάνει το μεγάλο βήμα για την ομάδα του Πειραιά. 

Το επόμενο μέλος του προπονητικού-τιμ θα είναι ο Γιώργος Μποζίκας. Στο παρελθόν υπήρξε παίκτης, έχοντας φορέσει και την φανέλα του Περιστερίου. Γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια τον Γιώργο Μπαρτζώκα, έχοντας στενή φιλική σχέση. Τον είχε στο πλευρό του τόσο στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, όσο και στην Χίμκι.

Στο προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Μιχάλης Καλαβρός, ο οποίος ήρθε πέρσι το καλοκαίρι στο μεγάλο λιμάνι, ύστερα από εισήγηση του Ντέιβιντ Μπλατ. Αυτό έγινε καθώς κρίθηκε ότι είναι ο κατάλληλος προπονητής για την ατομική βελτίωση των παικτών.

Στο νέο προπονητικό τιμ του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό θα βρεθεί και ο Στέφανος Τριαντάφυλλος, ο οποίος τον είχε ακολουθήσει στην Χίμκι, έχοντας επιλέξει τα τελευταία χρόνια τον δρόμο της προπονητικής. Ο κύριος ρόλος του θα έχει να κάνει με το σκάουτινγκ των αντιπάλων.

Γυμναστής στην ομάδα θα παραμείνει ο Ανδρέας Γκατζούλης.

filathlos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα