Έτοιμος να πορθήσει το κάστρο της Λαμίας ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να πορθήσει το κάστρο της Λαμίας ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη το απόγευμα (17:15) στην έδρα της αήττητης ως σήμερα Λαμίας για να παραμείνει στην κορυφή και ενδεχομένως να ξεφύγει κι άλλο από τον ΠΑΟΚ που φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα για τη 18η αγωνιστική της Super League 1.

 

 

ΟΠέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ρίξει στη… μάχη τον Μπενζιά αντί του τραυματία Ποντένσε, με αουτσάιντερ τους Χριστοδουλόπουλο και Ραντζέλοβιτς.

 

Στις άλλες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

 

Ο Σα, λοιπόν, θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκας θα είναι στην άμυνα, Μπουχαλάκης και Καμαρά στα χαφ, ο Μασούρας στο δεξι «φτερό» της επίθεσης, ο Βαλμπουενά στο αριστερό και ο Μπενζιά πίσω από τον Ελ Αραμπί που θα είναι ο μοναδικό προωθημένος.

 

Εκτός ερυθρόλευκης αποστολής έμειναν οι Ποντένσε, Σουντανί, Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Τοροσίδης, Αβραάμ και Μπρούνο.

 

Από την άλλη, η ομάδα της Φθιώτιδας γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο. Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε της αποστολή και σε αυτή δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Σκόνδρας και Μπεχαράνο.

 

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

 

Λαμία:  Κάχριμαν, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Βύντρα, Μπάχανακ, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Τιρόνε, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Κωστίκας.

 

ΟΣΦΠ: Αλέν, Μπα, Μπενζιά, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

filathlos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα