Ολυμπιακός: Φεύγει ο Μεριά

Ολυμπιακός: Φεύγει ο Μεριά

Ο Γιασίν Μεριά μίλησε σε Μέσο της Τυνησίας δηλώνοντας πως είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την αποχώρησή του από την ομάδα καθώς θέλει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Κοντά στην αποχώρηση από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Γιασίν Μεριά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιο ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό στην πατρίδα του.

 

Ο στόπερ των “ερυθρόλευκων” παραδέχτηκε ότι βρίσσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα για να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να αποχωρήσει καθώς θέλει να πάει κάπου που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ δεν παρέλειψε να πει πως όσο φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού τα “έδωσε όλα”.

 

Οι δηλώσεις του Γιασίν Μεριά στο Radio IFM της Τυνησίας:

Για το μέλλον του: “Θέλω να μείνω στην Ευρώπη. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Υπάρχουν προσφορές και διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή μου.

 

Για τις προτάσεις που υπάρχουν: “Έχω προτάσεις από Γερμανία, Γαλλία και Τουρκία. Ήρθαν προτάσεις 5 και 6 εκατ. ευρώ από την Σαουδική Αραβία αλλά εγώ θέλω να παραμείνω στην Ευρώπη”.

 

Για τις κρούσεις από Τυνησία: “Προσφορές από Τυνησία; Ναι υπάρχουν αλλά με κάθε σεβασμό στις ομάδες θέλω να προχωρήσω και να συνεχίσω σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα”.

 

Για τον μάνατζέρ του: “Δεν έχω μάνατζερ. Ο Καχίντ Ραχμάν μίλησε για μένα σε ελληνικά media αλλά δεν τον ξέρω καν”.

 

Για τα λάθη του με την Τότεναμ: “Τα λάθη μου αυτά ήταν πολύ σοβαρά και ολέθρια. Έχασα την θέση μου. Θέλω να παίζω για να εξελίσσομαι”.

 

Για τον χρόνο συμμετοχής του: “Τα έδωσα όλα για την ομάδα του Ολυμπιακού και τους τελευταίους μήνες στο Champions League. Τώρα παίζω το 50% των αγώνων και χρειάζομαι παραπάνω χρόνο συμμετοχής”.

www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα