Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Ένας άντρας κατέβηκε από ένα αυτοκίνητο, με πυροβόλησε και έφυγε

Ενέδρα θανάτου έστησε άγνωστος χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο δράστης τον περίμενε έξω από το σπίτι του, στην οδό Ελπίδος στην Γλυφάδα, μέσα σε ένα Smart. Μόλις ο πρώην ποδοσφαιριστής έφτασε στο σπίτι του, ο δράστης τον πλησίασε και πυροβόλησε εναντίον του.

Εκείνος έπεσε κάτω για να αποφύγει τις σφαίρες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρώς και να μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας.

«Είδα έναν άντρα να κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο με προτεταμένο το όπλο και να έρχεται προς το μέρος μου. Ενστικτωδώς έσκυψα δεξιά και τότε αυτός με πυροβόλησε - Αμέσως μετά έτρεξε, μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε» είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην κατάθεσή του σύμφωνα με το «Φως».

Μέχρι στιγμής τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα.
Ποιος είναι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτ,ς μετά από μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό με τις φανέλες του Ερυθρού Αστέρα, της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, της Σοσιεδάδ, της Γιουβέντους και της Λάτσιο, ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2007 και έμεινε για δύο χρόνια στο λιμάνι.

Μάλιστα, ο Ντάρκο είχε και 59 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Σερβίας σημειώνοντας 10 γκολ και αμέσως έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του Ολυμπιακού. Ο 46χρονος πλέον Σέρβος, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, παρέμεινε ενεργός στο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε να τον τοποθετήσει ως επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου, ενώ διετέλεσε και τεχνικός σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» διοίκησης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα