Με ανατροπή και στο 92' ο Πλατανιάς 2-1 τον Απόλλωνα Λάρισας

Με ανατροπή και στο 92' ο Πλατανιάς 2-1 τον Απόλλωνα Λάρισας

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε ο Πλατανιάς κερδίζοντας με 2-1 τον Απόλλωνα Λάρισας για τη 10η αγωνιστική της Super League 2 χάρη σε γκολ του Λουκίνα στις καθυστερήσεις.

Ηομάδα του Γιάννη Τάτση με 16 βαθμούς ανέβηκε στην 5η θέση, ενώ οι «κυανόλευκοι» είδαν να παίρνει τέλος το νικηφόρο σερί που έτρεχαν στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια, μένοντας στους 17 πόντους και την 4η θέση, όσους έχει και η ΑΕ Καραϊσκάκης. 

 

Σ΄ένα πρώτο ημίχρονο με λίγες αξιόλογες φάσεις, ο Απόλλων Λάρισας ήταν αυτός που στο 2΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τέρμα του Σιφναίου.

 

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση, κάτι που είχε σαν συνέπεια ν' αφήνουν κενά στην άμυνά τους με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να έχουν φάσεις για γκολ. Οι φιλοξενούμενοι στο 29΄ με τον Μπαστακό και στο 40΄ με τον Σιφναίο, ενώ οι Κρητικοί στο 35΄ με τον Μπιανκόνι και με το υπάρχον σκορ να διατηρείται μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

 

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 65΄ ο Πλατανιάς έφερε το ματς στα ίσα με πλασέ του Ουές, ενώ στο 92΄ο Λουκίνας που για ακόμα ένα παιχνίδι βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα έκανε το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. 

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος (72' Πασχαλάκης), Ποζατζίδης, Oυές, Τσαμούρης, Σμυρλάκης (66' Κωστίκος), Πουρζιτίδης (55' Παπουτσογιαννόπουλος), Ρουσσάκης, Λεϊρία, Λουκίνας, Μπιανκόνι.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Σουλιώτης, Χατζής, Λίταινας (83' Μπρέμπος), Γκουστάβο (76' Νύκταρης), Τασιούλης, Σιφναίος, Μπαστακός (89' Καρατάσιος).

 filathlos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα