Super League: Βόλος - Παναθηναϊκός 1-1 Τελικό

Super League:  Βόλος - Παναθηναϊκός 1-1 Τελικό

Ο Βόλος που βρίσκεται σε δύσκολη θέση υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες και ψάχνει τη δεύτερη σερί νίκη του.

Ο Δώνης είπε μετά το ματς: 

"Νομίζω δεν υπάρχει καμία δικαιολογία όταν έχεις αυτή την υπεροχή να μην κερδίσεις το ματς. Η επιπολαιότητα μας φτάνει στα όρια της ανοησίας. Όταν προηγείσαι 1-0 έχεις 3-4 φάσεις να κάνεις το 2-0 και μετά δίνεις τη μπάλα στον αντίπαλο και κάνει δύο φάσεις, κερδίζει το πέναλτι. Με αυτό τον τρόπο δεν μπορούμε να πάμε μακριά. Η απογοήτευση μου σήμερα είναι μεγάλη". 

90'Έληξε η αναμέτρηση στο Βόλο με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ. 

90+5' Λάθος συνεννόηση ανάμεσα σε Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη καθώς ο τελευταίος δεν περίμενε την πάσα, έχασε το κοντρόλ με αποτέλεσμα το τριφύλλι να μην κάνει φάση  στο τέλος.

90+4' Κερδίζει φάουλ ο Παναθηναϊκός στην τελευταία φάση του αγώνα. Όλοι οι πράσινοι μέσα στην περιοχή. 

90+2' Τρομερή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μακέντα γύρισε παράλληλα τη μπάλα. Αυτή έφτασε στον Περέα που έκανε το σουτ αλλά ο Δημόπουλος με σωτήριο τάκλιν έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Η μπάλα έφτασε και πάλι στον επιθετικό από την Κολομβία που έδωσε στον Μακέντα με τον Ιταλό να σουτάρει αρκετά πάνω από την εστία ανενόχλητος. 

90 Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων στην αναμέτρηση. 

90' Ο Μπεκ έκανε το κόρνερ ο Κολοβέτσιος πήρε την κεφαλιά και ο Νούνες από το ύψος του πέναλτι έπιασε το σουτ αρκετά ψηλά πάνω από την εστία του Βόλου. 

89' Ο Μπουζούκης εκτέλεσε το φάουλ και ο Μελίσσας έδιωξε σε κόρνερ. 

88' Ο Δημόπουλος ανέτρεψε τον Περέα στο χώρο του κέντρου και είδε την κίτρινη κάρτα. 

86'Ο Τσαούσης βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Σένκεφελντ έβαλε την κόντρα για το πρώτο κόρνερ του Βόλου στο δεύτερο μέρος. 

85' Αλλαγή για το Βόλο. Εκτός ο Ζοάο και στη θέση του ο Λύρατζης. 

83' Σέντρα του Χατζηγιοβάνη ο Μπεκ που είχε βρεθεί στην περιοχή, στο ύψος του πέναλτι πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα έξω. 

81'Πιέζει ο Παναθηναϊκός. Ο Μακέντα βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε τη σέντρα σουτ με τον Δημόπουλο να διώχνει πριν ο Περέα απλά σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. 

 76' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Στο ματς ο Μπεκ αντί του Γιόχανσον και θα αλλάξει και το σύστημα ο Δώνης. 

75' Πάλι ο Μπουζούκης θα κάνει τη σέντρα από τα αριστερά με τον Τσίκα να διώχνει σε κόρνερ. 

73' Ετοιμάζει και την τρίτη του αλλαγή ο Δώνης, έχει καλέσει τον Μπεκ στον πάγκο. 

70' Ο Μουνίθ εκτέλεσε με το αριστερό αλλά δεν ήταν τόσο καλό το σουτ και η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του Διούδη. 

69' Φάουλ σε καλή θέση για το Βόλο, λίγο έξω από την περιοχή. 

 67' Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μπουζούκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά ο Μακέντα ήρθε με φόρα αλλά η κεφαλιά του έφυγε έξω. 

66' Ο Χατζηγιοβάνης επιχείρησε από αριστερά και αρκετά μακριά να απειλήσει απευθείας αλλά ο Μελίσσας δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει τη μπάλα. 

64' Ο Χατζηγιοβάνης έγινε αποδέκτης της μπάλας στα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Δημόπουλος με τάκλιν έδιωξε σε κόρνερ. 

63' Αλλαγή για τον Βόλο. Εκτός ο Μπαλογιάνης και στη θέση του ο Τσαούσης. 

59' Φάουλ του Αουγκούστο Μαξ και κίτρινη κάρτα. 

58' Ωραία ενέργεια και σέντρα του Χατζηγιοβάνη αλλά ο Δημόπουλος απομάκρυνε προ του Περέα. 

55' Ο Παναθηναϊκός δείχνει να πατάει καλύτερα στο δεύτερο μέρος και να έχει κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του μετά τις αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου. 

54' Ο Δώνης έδωσε στον Ινσούα ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε στον Τσοκάνη και έφυγε κόρνερ. 

51' Κίτρινη κάρτα θα δει ο Γιόχανσον για φάουλ στο κέντρο πάνω στον Ζοάο. 

50'Ωραία πάσα του Χατζηγιοβάνη προς τον Μπουζούκη αλλά ο Μελίσσας βγήκε και πρόλαβε τον μέσο του τριφυλλιού πριν προλάβει να τσιμπίσει εκ νέου τη μπάλα. 

48' Κερδίζει κόρνερ ο Παναθηναϊκός που έχει μπει δυνατά στο δεύτερο μέρος. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα και στο πρώτο δοκάρι ο Σένκεφελντ προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα έξω. 

46' Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μακέντα έγινε κάτοχος της μπάλας από την πάσα του Μπουζούκη, έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα λίγο έξω. 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος στο Βόλο. 

46' Δύο αλλαγές για τον Παναθηναϊκό. Οι Περέα και Νούνες θα μπουν στο ματς αντί των Κολοβού και Χατζηθεοδωρίδη.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το πέναλτι που κερδίζει η ομάδα του Βόλου ξεκινάει από φάουλ που γίνεται στον Χατζηγιοβάνη το οποίο δεν σφύριξε ο Μανούχος με τη φάση να μην διορθώνεται από το VAR καθώς δεν υπήρξε αλλαγή στη φάση με τη μπάλα να βγαίνει έξω. 

45+2'Ημίχρονο στην αναμέτρηση με το 1-1 που έχει διαμορφωθεί με τα δύο πέναλτι (και τα δύο αυστηρά). 

45+2'Ο Μακέντα βρέθηκε θέση για σουτ εκτός περιοχής, το έκανε και ο Μελίσσας μπλόκαρε στην κλειστή του γωνία. 

45+1' Ο Τσίκα έκανε το φάουλ στον Μακέντα, τραβώντας τον από πίσω, με αποτέλεσμα να δει την κίτρινη κάρτα. 

43' Τρομερή στιγμή για τον Βόλο. Ο Ζοάο βρέθηκε σε θέση τετ α τετ δεν έκανε το πλασέ σε πρώτο χρόνο αλλά κοντρόλ με αποτέλεσμα οι Γιόχανσον και Κολοβέτσιος να κάνουν το τάκλιν η μπάλα να βρει στα πόδια τους και να φύγει κόρνερ. 

40' Αλλάζει τη διάταξη του Παναθηναϊκού ο Δώνης. Τετράδα στο κέντρο με Δώνη, Μπουζούκη, Χατζηθεοδωρίδη και Χατζηγιοβάνη και τον Κολοβό πίσω από τον Μακέντα. 

34' ΓΚΟΛ Βόλος - Παναθηναϊκός 1-1 (Μουνίθ). Ο Μουνίθ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και νίκησε τον Διούδη που έπεσε στη σωστή του γωνία. 

33' Πέναλτι κερδίζει αυτή τη φορά ο Βόλος. Ο Ζοάο έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, ο Δώνης συγκρούστηκε μαζί του και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ο Μανούχος μετά τη χρήση του VAR έδειξε την άσπρη βούλα.

30' Ο Κολοβός έκανε το φάουλ στον Μουνίθ που πήγαινε να φύγει στην αντεπίθεση και είδε την κίτρινη κάρτα. 

Μικρή διακοπή στο ματς ώστε ο Μανούχος να ενημερώσει πως υπήρξε ένα προσωρινό πρόβλημα με το VAR το οποίο όμως διορθώθηκε. 

28' Ο Δώνης πίεσε και κυνήγησε μια φάση αλλά ο Μελίσσας πρόλαβε να διώξει τη μπάλα. 

24' Ο Μακέντα σκόραρε με ωραία τρόπο αλλά ήταν εκτεθειμένος και ο επόπτης σήκωσε τη σημαία και με τη χρήση του VAR αποδείχτηκε πως ήταν σε θέση οφσάιντ. 

23' Απειλεί ο Βόλος. Ο Φεράρι βρήκε χώρο, έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Διούδη. 

20'Σέντρα του Φεράρι από τα αριστερά, έδιωξε ο Κολοβέτσιος, και στην δεύτερη σέντρα από τα δεξιά ο Διούδης μπλόκαρε σταθερά. 

15' Ο Χατζηθεοδωρίδης έδωσε στον Μακέντα ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα. 

12' Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Κολοβός έγινε κάτοχος της μπάλας, άνοιξε αριστερά στον Χατζηγιοβάνη που ήταν ανενόχλητος αλλά έκανε τσαφ στο κοντρόλ και δεν μπόρεσε να σουτάρει. 

7' ΓΚΟΛΒόλος - Παναθηναϊκός 0-1 (Χατζηγιοβάνης). Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης όπως και μια εβδομάδα νωρίτερα θα ευστοχήσει στο πέναλτι με εκτέλεση αλά πανένκα και θα δώσει προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. 

6' Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό. Ο Χατζηθεοδωρίδης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά δέχτηκε το μαρκάρισμα από τον Δημόπουλο και ο Μανούχος έδειξε πέναλτι. Περιμένει όμως τώρα και το VAR. Δεν αλλάζει η απόφαση. 

5'Ο Παναθηναϊκός έχει τη μπάλα στα πόδια του, την κυκλοφορία, προσπαθεί με αρκετές πάσες να ανοίξει την άμυνα του Βόλου. 

 3' Ο Χατζηθεοδωρίδης έχει ξεκινήσει στο δεξί άκρο σε αυτό το 4-3-3. 

1' Ξεκίνησε η αναμέτρηση με τον Βόλο στη σέντρα και την πρώτη επίθεση. 

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο γήπεδο του Βόλου και έχουν φτιάξει μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. 

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι Ξενόπουλος, Αποστολάκης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Μπεκ, Περέα, Καμπετσής ενώ εκτός 18άδας έμειναν οι Ζαγαρίτης, Βαγιαννίδης.

Στον πάγκο για το Βόλο είναι οι: Γκαραβέλης, Καρέλας,Τσαούσης, Λύρατζης, Μήτογλου, Διαμαντής και Κυζιρίδης. 

Ας δούμε τις δύο ενδεκάδες: 

ΒΟΛΟΣ: Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φερράρι, Μαξ Αουγκούστο, Τσοκάνης, Τόρες, Ζοάο Ράφαελ, Μουνίθ, Μπαλογιάννης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Κολοβός, Μακέντα.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός ψάχνει μια ακόμη νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη μετά από αρκετό καιρό, ώστε να μπορέσει να μπει για πρώτη φορά φέτος στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο μεν Βόλος αν ηττηθεί ίσως βρεθεί σε δύσκολη θέση αναφορικά με τον προπονητη και το αν θα παραμείνει ή μη ο Φεράντο στον πάγκο. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα