Αντετοκούνμπο: Δεν με νοιάζουν τα media, η προσοχή, όλα αυτά

Αντετοκούνμπο: Δεν με νοιάζουν τα media, η προσοχή, όλα αυτά

Απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο του που είναι το πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Μπακς επί των Νικς με 132-88

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο μετά το ματς για το αν τα κατορθώματά του γίνονται πρώτο θέμα και αν πρωταγωνιστεί στις ειδήσεις στην Ελλάδα και ο ίδιος αποκρίθηκε: «Δεν ξέρω. Δεν διαβάζω τα ελληνικά media. Δεν το έχω προσέξει, αλλά από ό,τι μού λένε φίλοι μου, που ζουν στην Ελλάδα, είμαι στις ειδήσεις όλη την ώρα. Προσπαθώ γενικά να μην βλέπω τι γράφεται και να συγκεντρώνομαι στη σεζόν. Το καλοκαίρι που θα χαλαρώνω, ίσως διαβάσω τι έγραφαν για μένα όλο το χρόνο».

Όσο για τον «τίτλο» του «σελέμπριτι» που έχει στη χώρα μας; «Το έχω συνηθίσει. Δεν είναι κάτι που ήθελα. Είναι απλά εκεί. Δεν με ενθουσιάζει, απλά μού αρέσει να παίζω μπάσκετ. Ξέρω πως υπάρχουν πολλά πράγματα που πάνε μαζί με αυτό, με το να είσαι celebrity, να είσαι πρώτη είδηση και όλα αυτά, αλλά δεν με ενθουσιάζει. Έχω απορρίψει ταινίες, διαφημίσεις και συνεργασίες, επειδή δεν με απασχολεί αυτό. Θέλω μόνο να νικάω, να βοηθήσω το Μιλγουόκι να φέρει ένα πρωτάθλημα στην πόλη. Αυτός είναι ο μόνος στόχος μου. Δεν με νοιάζουν τα media, η προσοχή, όλα αυτά. Είμαι χαμηλών τόνων. Είναι ωραίο όλο αυτό, αλλά δεν με συγκινεί».

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα