Εθνική Ελλάδας: Για το «3 στα 3» και καλό φινάλε

Εθνική Ελλάδας: Για το «3 στα 3» και καλό φινάλε

Η ομάδα του Τζον Φαν'τ Σιπ υποδέχεται την Φινλανδία τη Δευτέρα το βράδυ στο τελευταίο ματς της προκριματικής φάσης του Euro2020.

Καλή εμφάνιση στην Ιταλία αλλά ήττα (με 2-0). Σπουδαίο ποδόσφαιρο και νίκη επί της Βοσνίας στη συνέχεια (με 2-1). Ακόμα ένα ωραίο ματς με την Αρμενία (νίκη με 1-0). Η Εθνική ομάδα με τον Τζον Φαν'τ Σιπ βελτιώνεται και ταυτόχρονα πετυχαίνει και νίκες. Μπορεί το τελευταίο ματς του προκριματικού ομίλου για το Euro2020 να είναι βαθμολογικά αδιάφορο μιας και έχουν κριθεί οι δύο θέσεις (Ιταλία, Φινλανδία), εντούτοις υπάρχουν αρκετοί λόγοι ώστε η Ελλάδα να κυνηγήσει τη νίκη.

Κόντρα στους Φινλανδούς λοιπόν, οι οποίοι έχουν προκριθεί, η Εθνική το βράδυ της Δευτέρας (21:45, Cosmote Sport1) στο ΟΑΚΑ θα ψάξει την τρίτη σερί νίκης της. Μία νίκη που θα δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων, θ' αυξήσει την αυτοπεποίθηση του συνόλου και θα μας κάνει να ανυπομονούμε για τα επόμενα ματς της Εθνικής.

Φυσικά θα μετρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και στο FIFA Ranking. Μετά τη νίκη μας επί της Αρμενίας, εάν νικήσουμε και την Φινλανδία θα επιστρέψουμε στο top30 στις χώρες της UEFA, όπερ σημαίνει και στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας όταν γίνει η κλήρωση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στα του αγώνα τώρα. Ο Τζον Φαν'τ Σιπ θα πάει με την γνωστή συνταγή των δύο ματς.

Σύστημα 4-2-3-1 και μόνο τον Βασιλειάδη να δείχνει ικανός να μπει στην 11άδα.

Το πιο πιθανό σχήμα είναι:

Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος (ή Βασιλειάδης στην θέση των αμυντικών χαφ), Μάνταλος, Μπακασέτας, Λημνιός, Παυλίδης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα