"Ντου" Γιαννακόπουλου σε παίκτες και προπονητές: "Δεν είχατε αρχ... να ζητήσετε συγγνώμη"

Προεδρική επίσκεψη και... κεραυνοί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Προμηθέα, που συνδυάστηκε με τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε το πρόγραμμα του Αργύρη Πεδουλάκη και μίλησε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Η πρώτη είδηση που προκύπτει έχει να κάνει με το μέλλον του «Άρτζι». Παρά τα fake news, που γράφτηκαν νωρίτερα μέσα στην μέρα, επί του παρόντος δεν υπάρχει θέμα Πεδουλάκη στο «τριφύλλι».

Ωστόσο, ο αποκλεισμός από την ομάδα του Μάκη Γιατρά δεν πέρασε στα... ψιλά.

Η ομιλία του Γιαννακόπουλου στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ήταν γεμάτη... βέλη. Μάλιστα, ο μόνος που γλίτωσε από τα «πυρά» ήταν ο αρχηγός της ομάδας, Νικ Καλάθη, με τον Γιαννακόπουλο να αναφέρει με νόημα: «Πώς μπορείτε να κοιτάτε στα μάτια τον Νικ ο οποίος δίνει το 500% σε κάθε ματς και περιμένετε από αυτόν να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;».

«Χάσατε από μια ομάδα από την οποία τα παπούτσια σας κοστίζουν περισσότερο από το συνολικό της μπάτζετ, είναι ντροπή»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ξεκινώντας την ομιλία προς τους παίκτες του ξεκαθάρισε πως είναι ενοχλημένος, γιατί κανείς δεν ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για τον αποκλεισμό, ενώ τόνισε πως η εμφάνιση της Πάτρας συνιστά ντροπή.

«Αυτό που με έχει ενοχλήσει περισσότερο απ’ όλα είναι ότι κανένας από εσάς δεν είχε τα αρχ… να βγει και να ζητήσει μια συγγνώμη πρωτίστως από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δευτερευόντως από τη διοίκηση η οποία ματώνει οικονομικά για να υπάρχει η ομάδα.

Περιμένω μέχρι το βράδυ να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο και όλους εκείνους που στεναχωρήσατε με την απαράδεκτη χθεσινή σας εμφάνιση. Αυτές οι εμφανίσεις δεν είναι αποδεκτές από τον σύλλογο. Ήδη έχετε κάνει δύο εκτός προγράμματος ήττες στην Ευρωλίγκα και χθες χάσατε από μια ομάδα από την οποία τα παπούτσια σας κοστίζουν περισσότερο από το συνολικό της μπάτζετ. Είναι ντροπή για τον σύλλογο, πρέπει να καταλάβετε που παίζετε», είπε.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος σε συγκεκριμένους παίκτες ανέφερε σε έντονο ύφος: «Εδώ είναι Παναθηναϊκός. Ξέρω και πού πάτε, πότε πάτε και τι πίνετε. Έτσι και μάθω ξανά ότι σε ημέρα εκτός ρεπό είσαστε έξω θα σας κόψω τα συμβόλαια.

Σε περίπτωση που ξαναχάσετε από ομάδα εκτός προγράμματος θα προχωρήσω σε διακοπές συμβολαίων και θα υπάρχουν βαρύτατα πρόστιμα. Πάνω απ’ όλα είστε απαράδεκτοι που δεν έχετε τα αρχ… να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο. Στις νίκες είστε όλοι φωτογραφίες και πανηγυρισμούς, στις ήττες όμως όλοι εξαφανίζεστε».

Πηγή: SDNA

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ