Ο αποκλεισμός φέρνει εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Ο αποκλεισμός φέρνει εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Η ήττα στην Πάτρα από τον Προμηθέα δεν πρόκειται να περάσει έτσι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αφού όλα τα στελέχη της ομάδας (τεχνικό τιμ και παίκτες) βρίσκονται υπό κρίση. 

Όπως όλα δείχνουν ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τον Προμηθέα δεν πρόκειται να περάσει έτσι. Όλοι στην διοίκηση του συλλόγου προεξάρχοντος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου  είναι έξαλλοι με τον τρόπο που ήρθε η ήττα στην Πάτρα, μία ήττα που σημαίνει παράλληλα και την απώλεια ενός (σημαντικού) στόχου, ενός πιθανού τροπαίου.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι όλοι (όταν λέμε «όλοι» εννοούμε παίκτες και τεχνικό τιμ) βρίσκονται υπό κρίση και οι όποιες αποφάσεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Το σίγουρο είναι πως εδώ και καιρό υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια που δημιουργήθηκε από τις ήττες από Βιλερμπάν, Μιλάνο, αλλά κορυφώθηκε στην Πάτρα, με την εικόνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο γήπεδο να είναι αποκαρδιωτική σε πολλά σημεία. 

Αυτό που πρέπει να τονιστεί ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αφού οι καμπάνες ηχούν έντονα τόσο για το τεχνικό επιτελείο, όσο και για κάποιους συγκεκριμένους παίκτες.

ΠΗΓΗ: filathlos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα