Μπάγερν - Ολυμπιακός, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου: Θα παίζουμε πάντα αυτό που μπορούμε

Μπάγερν - Ολυμπιακός, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου:  Θα παίζουμε πάντα αυτό που μπορούμε

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Μόναχο, όπου αύριο το βράδυ (19:55) θα προσπαθήσει για την υπέρβαση κόντρα στην Μπάγερν, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Πριν την «ερυθρόλευκη» πτήση, ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, στους οποίους τόνισε ότι το πλάνο της ομάδας του δεν θα αλλάξει επειδή εκείνη θα αντιμετωπίσει τους νταμπλούχους Γερμανίας, ενώ επισήμανε πως δεν παίζει κανέναν ρόλο το τι έχει συμβεί στους Βαυαρούς το τελευταίο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος στόπερ ρωτήθηκε για το αν είναι χειρότερο για τους Πειραιώτες το γεγονός ότι η Μπάγερν προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και προέρχονται από μία βαριά από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Εκείνος απάντησε: «Όχι, είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν παίζει κανέναν ρόλο αυτό. Πάλι με τον ίδιο τρόπο θα αγωνιστεί».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, λέγοντας: «Εμείς θα παίζουμε πάντα αυτό που μπορούμε σε οποιοδήποτε γήπεδο και αν είμαστε, δεν είναι θέμα ότι θα παίξουμε εκτός με την Μπάγερν. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα