Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Μπάγερν

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Μπάγερν

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ελλάδα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (19:55) με τη Μπάγερν Μονάχου και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή των ερυθρόλευκων που θα ταξιδέψει την Τρίτη το πρωί στο Μόναχο.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε τόσο ο Ματιέ Βαλμπουενά ο οποίος άλλωστε έπαιξε δέκα λεπτά στον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη αλλά και ο Γιασίν Μπενζιά ο οποίος υπολογίζεται κανονικά για το ματς με τους Γερμανούς αφού εξέτισε την τιμωρία του.

Αντίθετα εκτός αποστολής σε σχέση με τη λίστα που είχε δηλώσει ο Ολυμπιακός για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι ο Σισέ. Ενώ εκτός λίστας και φυσικά εκτός αποστολής βρίσκονται οι Σουντανί, Κούτρης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Μπα, Μπρούνο, Μάρκοβιτς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς αμέσως μετά ανακοίνωσε τα ονόματα που θα ταξιδέψουν μαζί του στη Γερμανία για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των Ομίλων του UEFA Champions League.

Αναλυτικά η αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης για το Μόναχο:

Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Γκερέρο".

ΠΗΓΗ: filathlos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα