Super League LIVE: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-2 Τελικό

Super League  LIVE: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-2 Τελικό

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της σπουδαίας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική της Super League 1.

90+11' 

Έληξε η αναμέτρηση στην Τούμπα. Το 2-2 που διαμορφώθηκε στο 11' λεπτό των καθυστερήσεων ήταν το τελικό σκορ. 

 90+11' 

Ο Βιερίνια εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και νίκησε τον Διούδη για να γράψει το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ. 

Ο διαιτητής πάει να δει ο ίδιος τη φάση. 

Βρισκόμαστε στο 97' της αναμέτρησης. Καθώς όταν έγινε το πέναλτι είχαμε ήδη ξεπεράσει ένα λεπτό τις καθυστερήσεις. 

 Ο διαιτητής πάει να δει ο ίδιος τη φάση. 

Βρισκόμαστε στο 97' της αναμέτρησης. Καθώς όταν έγινε το πέναλτι είχαμε ήδη ξεπεράσει ένα λεπτό τις καθυστερήσεις. 

96' Ο Κρέσπο μπήκε στην περιοχή, είχε ένα μαρκάρισμα με τον Κουρμπέλη και έπεσε στο έδαφος. Η άμυνα του Παναθηναϊκού έδιωξε και ο διαιτητής περιμένει το VAR για να δει αν έχει γίνει πέναλτι. 

94' Κίτρινη κάρτα στον Διούδη για καθυστερήσεις. 

92' Γέμισμα προς την εστία του Διούδη απομάκρυνε ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. 

90' Πέντε θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων στην αναμέτρηση. 

90' Ο Κρέσπο είδε την κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Γιόχανσον. 

87' ΓΚΟΛ Παίρνει ξανά προβάδισμα ο Παναθηναϊκός με τον Μακέντα. Σε εκτέλεση στημένου για τον ΠΑΟΚ ο Ίνγκασον απείλησε, ο Διούδης έδιωξε, και το τριφύλλι έφυγε στην αντεπίθεση. Ωραία μπαλιά προς τον Μακέντα από τον Ινσούα που πλάσαρε τον Ζίβκοβιτς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

83' Κίτρινη στον Μπίσεσβαρ για αγκωνιά πάνω στον Αποστολάκη. 

 81' Τρίτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Εκτός ο Μπουζούκης και στη θέση του ο Αποστολάης ο οποίος θα παίξει ως δεξί χαφ έχοντας φυσικά περισσότερα δυνάμεις. 

77' Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με τον ο Μάτος. Στην εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά ο Μάτος πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Διούδη.  

76' Ο Ινσούα έκανε ένα φάουλ στον Μάτος και είδε την κίτρινη κάρτα. 

75' Η αλλαγή του Κολοβέτσιου δείχνει πως ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει αυτό το 1-1 και να πάρει έστω και ένα σημαντικό βαθμό. 

 72' Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μάτος γύρισε από τα δεξιά προς τον Άκπομ ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ το οποίο ήταν αρκετά άστοχο όμως. 

70' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, η δεύτερη. Ο Περέα μπήκε στο ματς αντί του Ζαχίντ. 

Στο 58-42% είναι αυτή τη στιγμή η κατοχή υπέρ του ΠΑΟΚ ο οποίος έχει ανεβάσει την απόδοση του. 

 68' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Εκτός ο Χατζηγιοβάνης και στη θέση του ο Κολοβέτσιος. 

66' ΓΚΟΛΙσοφαρίζει ο ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια. Ο Μπίσεσβαρ έκανε την προσπάθεια και το σουτ η μπάλα κόντραρε στον Γιόχανσον αλλά έφτασε στον Βιεϊρίνια που σούταρε με τη μια και νίκησε τον Διούδη για το 1-1. 

65' Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Σέντρα από τα αριστερά με τον Άκπομ να πιάνει την κεφαλιά και τον Διούδη εντυπωσιακά να διώχνει σε κόρνερ. 

 64'Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Άκπομ μπήκε στο ματς αντί του Ντάγκλας Αουγκούστο. 

63' Ο Ντούγκλας Αουγκούστο έκανε από μακριά το σουτ με τον Διούδη να μπλοκάρει. 

61' Ο ΠΑΟΚ πήγε να βγάλει μια πανέμορφη φάση αλλάζοντας τη μπάλα αρκετά γρήγορα με τον Βιεϊρίνια να δίνει στον Μπίσεσβαρ αλλά η πάσα του Ολλανδού προς τοην Σβιντέρσκι ήταν κακή. 

60' Κερδίζει και δεύτερο κόρνερ ο ΠΑΟΚ μέσα σε δυο λεπτά αλλά η άμυνα του Παναθηναϊκού απομάκρυνε ξανά. 

59' Ο Ντάγκλας αουγκούστο επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά ψηλά έξω. 

59' Κερδίζει κόρνερ ο ΠΑΟΚ από τα αριστερά. 

57' Ο Μακέντα έκανε ένα φάουλ στον Ίνγκασον και είδε την κίτρινη κάρτα. 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κρατούν τις θέσεις τους και μέχρι στιγμής ανταποκρίνονται χωρίς πρόβλημα. Παράλληλα προσπαθούν να έχουν τη μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα στα πόδια τους για αποφυγή φάσεων από πλευράς ΠΑΟΚ. 

55' Κίτρινη κάρτα στον Γιόχανσον. Η δεύτερη στο ματς. 

54'Ο Χατζηγιοβάνης έκανε ένα τάκλιν πάνω στον Βιεϊρίνια αλλά ήταν πάνω στη μπάλα, εν συνεχεία βρήκε τον Πορτογάλο που έδειξε να πονάει αρκετά. 

53' Σέντρα του Μίσιτς από τα δεξιά με τον Διούδη να μπλοκάρει προ του Σβιντέρσκι. 

51' Μίνι διακοπή

48' Ο Βιεϊρίνια έχει πάει μπροστά δεξιά και ο Ελ Καντουρί μπροστά αριστερά. 

46' Αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου μέρους για τον ΠΑΟΚ καθώς μπήκαν οι Καντουρί και Βιεϊρίνια στο ματς και αποχώρησαν οι Λημνιός και Στοχ. Ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά μπήκε από την έναρξη του δευτέρου μέρους. 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τον Παναθηναϊκό στη σέντρα. 

Αυτό ήταν το τρίτο φετινό τέρμα του Ζαχίντ στο πρωτάθλημα ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ των πράσινων έως τώρα στη σεζόν. 

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος σε αυτό το πρώτο μέρος και μάλιστα στην Τούμπα κατέβηκε για να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να κλέψει το ματς. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μόνο ένα σουτ στην εστία του Διούδη. 

45'Ημίχρονο στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0 ύστερα από το γκολ του Ζαχίντ στο 44'. 

Το Φυσικό Αέριο - Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, "παίζει μπάλα" και στο Ηλεκτρικό Ρεύμα, με τιμή χαμηλότερη και από την Νυχτερινή για πάντα και δωρεάν πρόσθετες υπηρεσίες που θα σε κάνουν να μη θες να βγεις από το σπίτι!

44' ΓΚΟΛ Ανοίγει το σκορ ο Παναθηναϊκός με τον Ζαχίντ. Ο Κρέσπο σε μια εύκολη φάση προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα προς τον Ζίβκοβιτς, το γύρισμα ήταν κακό με τον Νορβηγό να προλαβαίνει τη μπάλα και να την στέλνει στα δίχτυα. 

41'Ο Δώνης πέρασε πανέμορφα τη μπάλα στον Μακέντα ο οποίος όμως έκανε ένα κοντρόλ παραπάνω και δεν σούταρε με το αριστερό. Όπως φάνηκε στο ριπλέι ο Ιταλός είναι ανενόχληστος. 

40' Πρώτη κίτρινη στο ματς. Τη βλέπει ο Στοχ για κράτημα πάνω στον Μπουζούκη. 

39' Ωραία κάθετη πάσα προς τον Μπίσεβαρ ο οποίος προσπάθησε να γυρίσει παράλληλα αλλά ήταν κακή η πάσα του με τον Διούδη να μπλοκάρει τη μπάλα. 

38' Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να παίξει με συνδυασμό το φάουλ αλλά η άμυνα του Παναθηναϊκού έκοψε τη φάση. 

37' Κερδίζει φάουλ σε καλό σημείο ο ΠΑΟΚ για ένα γέμισμα. 

35' Η μπάλα πήγε αριστερά στον Χατζηγιοβάνη ο οποίος έκανε τη σέντρα αλλά αυτή πέρασε και κατέληξε άουτ. 

 34' Φάουλ του Ινσούα στον Λημνιό ο οποίος δέχεται τις παρατηρήσεις του Σλοβένου διαιτητή της αναμέτρησης. 

32' Ο Στοχ βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια εκτός περιοχής, έκανε το σουτ, το οποίο ήταν αρκετά χαλαρό και ο Διούδης μπλόκαρε τη μπάλα. 

30'Μισή ώρα αγώνα στην Τούμπα και το 0-0 ανάμεσα στις δυο ομάδες παραμένει. 

25' Ο Λημνιός βρήκε τον Σβιντέρσκι μέσα στην περιοχή ανενόχλητο αλλά ο Πολωνός καθυστέρησε και η άμυνα του Παναθηναϊκού τον έκοψε. 

22' Ο Παναθηναϊκός και πάλι μέσα στην περιοχή με τον Χατζηγιοβάνη να γυρίζει τη μπάλα η άμυνα του ΠΑΟΚ έκοψε με τη μπάλα να φτάνει στον Δώνη ποου σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε. 

21' Ο Γιόχανσον έδωσε πανέμορφα στον Ζαχίντ ο οποίος έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Χατζηγιοβάνη, ο Μάτος έκανε το τσαφ, η μπάλα πέρασε όμως και από τον Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού. 

20' Ωραία πάσα του Μίσιτς προς τον Μπίσεσβαρ ο οποίος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να απειλήσει τον Διούδη. 

14' Απειλεί ο ΠΑΟΚ. Ο Μίσιτς και πάλι βρέθηκε έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού, έκανε το σουτ με το αριστερό με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από την εστία του Διούδη. Δεύτερο σουτ από τον Κροάτη μέσα σε λίγα λεπτά. 

10' Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο στην Τούμπα με το 0-0 να παραμένει. 

 8'Ο Ινσούα έκλεψε τη μπάλα στα αριστέρα, έδωσε στον Μακέντα, με τον Αργεντινό να μπαίνει ξανά στην περιοχή αλλά ο Ιταλός δεν του έδωσε πάλι τη μπάλα. 

7' Ο Μίσιτς έγινε κάτοχος της μπάλας μετά την πάσα του Στοχ, επιχείρησε και το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και ο Διούδης μπλόκαρε εύκολα. 

5' Ο Παναθηναϊκός κέρδισε ένα φάουλ στα αριστέρα προσπάθησε να το εκτελέσει με πάσες με τον Χατζηγιοβάνη τελικό αποδέκτη στα αριστερά αλλά αυτός δεν μπόρεσε να γυρίσει τη μπάλα καθώς η μπαλιά του Ινσούα ήταν αρκετά δυνατή. 

4' Κερδίζει κόρνερ ο Παναθηναϊκός. Ο Γιόχανσον μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά έκανε το γύρισμα προς τον Δώνη που σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει και να βγαίνει κόρνερ, το πρώτο στο ματς. 

3' Χωρίς κάποια φάση έως τώρα το ματς. 

 1' Ξεκίνησε το ματς με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα. 

Οι παίκτες των δυο ομάδων βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. 

Η Τούμπα είναι κατάμεστη από τους φίλους του ΠΑΟΚ ενώ και ο αγωνιστικός χώρος παρά τη βροχή που έπεσε λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα φαίνεται να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. 

Ο 40χρονος Σλάβκο Βίντσιτς από τη Σλοβενία είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης και φυσικά και οι δύο βοηθοί του είναι από τη Σλοβενία. Διαιτητής VAR είναι ο Θανάσης Τζήλος. 

Το Φυσικό Αέριο - Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, "παίζει μπάλα" και στο Ηλεκτρικό Ρεύμα, με τιμή χαμηλότερη και από την Νυχτερινή για πάντα και δωρεάν πρόσθετες υπηρεσίες που θα σε κάνουν να μη θες να βγεις από το σπίτι!

Οι δυο ομάδες έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες των δυο πλευρών. 

Φυσικά το παιχνίδι έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να εκμεταλλευτεί τη γκέλα του Ολυμπιακού ενώ ο Παναθηναϊκός έχει μείνει αρκετά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα μετά το κακό ξεκίνημα και ψάχνει όπου μπορεί να πάρει βαθμούς. 

Μάλιστα τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ΠΑΟΚ με μήνυμα στα social media εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους στον παλαίμαχο διεθνή μέσο. 

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό γίνεται και στο περιθώριο της αποκάλυψης ενός ποδοσφαιριστή που έχει παίξει και στις δυο ομάδες για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ο λόγος για τον Σπύρο Μαραγκό που αποφάσισε το Σάββατο να κάνει γνωστό το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί από το 2016. 

Ένα 24ωρο νωρίτερα πραγματοποιήθηκε το ντέρμπι των δυο ομάδων σε επίπεδο Κ19 με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 2-0 του Παναθηναϊκού με τον Χρήστο Τζόλη να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της αναμέτρησης. 

Ο Ιβάν Σαββίδης όπως το συνηθίζει υποδέχτηκε την αποστολή του ΠΑΟΚ και ευχήθηκε καλή τύχη σε κάθε παίκτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης. 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται εδώ και ώρα στην Τούμπα και δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα κατά την άφιξη της. 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα