Super League: Αναμένεται ντέρμπι στο Καραϊσκάκη - Δοκιμασία στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό

Super League: Αναμένεται ντέρμπι στο Καραϊσκάκη - Δοκιμασία στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό

Το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League 1, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη που θα τις διατηρήσει σε τροχιά τίτλου.

Ο Ολυμπιακός είδε το βράδυ του Σαββάτου τον ΠΑΟΚ ν' ανεβαίνει στην κορυφή και στο +1 μετά τη νίκη με σκορ 2-0 επί του Βόλου και φυσικά βάζει στόχο να μην κλείσει το αγωνιστικό τριήμερο στη Super League έχοντας χάσει το ρετιρέ της βαθμολογίας.

Αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης «στροφής» του πρωταθλήματος, δίχως Βαλμπουενά, Σισέ και Μπενζιά, την ώρα που στην «Ένωση» γνωρίζουν την τεράστια ευκαιρία που έχουν να ψαλιδίσουν την απόσταση από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Δεν μπόρεσε τελικά ο Μάνταλος να δώσει το «παρών» και θα στερηθεί τις υπηρεσίες του ο Νίκος Κωστένογλου σε αυτό το τόσο σημαντικό παιχνίδι, έμειναν εκτός και οι Χουλτ και Κλωναρίδης μαζί με τους Μπάρκα και Ζεράλδες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που κάνει την πρώτη σέντρα στο... Κυριακάτικο μενού, αφού υποδέχεται την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» πήραν τη δεύτερη νίκη τους στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με το 1-0 επί του Ατρόμητου πριν από μια εβδομάδα στο Περιστέρι, επιστρέφει ο Μακέντα, πρώτη φορά στην αποστολή ο Φαούστο για τα χαφ! Την ίδια στιγμή, οι «βυσσινί» βρίσκονται στο +1 από το «τριφύλλι», είναι αήττητοι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και προέρχονται από δύο ισοπαλίες με ΑΕΚ και Παναιτωλικό.

Ο Παναιτωλικός φιλοξενείται από τον Άρη στο «Κλ.Βικελίδης», έχοντας φυσικά μείνει δίχως νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και έχοντας πάρει τους πρώτους τους βαθμούς στα τελευταία ματς με Λαμία και ΑΕΛ. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης σταμάτησαν ένα σερί τριών αγώνων δίχως νίκη, επικράτησαν στην Ξάνθη 1-0 και θέλουν τώρα να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και εντός έδρας.

Τέλος, στο Περιστέρι, ο τρομερά ταλαιπωρημένος Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο. Οι Νεοσμυρνιώτες έπειτα από 7 ματς στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχουν καταφέρει να σβήσουν την τιμωρία τους και βρίσκονται στο -2, αφού ηττήθηκαν και από τον Αστέρα Τρίπολης πριν από μια εβδομάδα. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έπειτα από δύο διαδοχικές νίκες ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στους 8 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26/10

ΟΦΗ - Ξάνθη 2-0

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2

Κυριακή 27/10

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ (15:00, Novasports1)

Ατρόμητος – Πανιώνιος (17:00, ΕΡΤ)

Άρης – Παναιτωλικός (17:15, Novasports2)

Ολυμπιακός – ΑΕΚ (19:30, Novasports1)

Δευτέρα 28/10

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία (19:30, Novasports1)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα