Εισβολή κουκουλοφόρων και τέσσερις τραυματίες στο ματς Ολυμπιακός – Μπάγερν Κ19

Εισβολή κουκουλοφόρων και τέσσερις τραυματίες στο ματς Ολυμπιακός – Μπάγερν Κ19

H Κ19 του Ολυμπιακού υποδέχθηκε την αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Youth League όταν στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης εισέβαλαν 70 κουκουλοφόροι στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Φέροντας κράνη, λοστούς και φωτοβολίδες κατευθύνθηκαν προς το μέρος όπου βρισκόταν οι οπαδοί της Μπάγερν και τους επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και καρέκλες. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αντέδρασαν και απώθησαν τους κουκουλοφόρους εισβολείς.

Η παρέμβασή τους ήταν καταλυτική για ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα. Η αναμέτρηση διεκόπη.

Όταν αποχώρησαν οι κουκουλοφόροι, οι παίκτες του Ολυμπιακού έσπευσαν προς το μέρος όπου βρισκόταν οι οπαδοί της Μπάγερν και ζήτησαν συγγνώμη, ενώ το ίδιο έπραξαν και προς τους συναδέλφους τους ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας.

 Τρομερή ενέργεια των νεαρών παικτών μετά την εισβολή

Συγκλονισμένοι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων του Ολυμπιακού και της Μπάγερν Κ19, αποφάσισαν να κάνουν κάτι μοναδικό όταν ο διαιτητής σφύριξε να παιχτούν τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, μετά από την τρομακτική εισβολή.

Οι παίκτες συμφώνησαν στα υπολειπόμενα λεπτά να κάνουν έναν κύκλο στη μεγάλη περιοχή, παίζοντας πασούλες μέχρι ο διαιτητής να τελειώσει το παιχνίδι. Οι παίκτες καταχειροκροτήθηκαν, αυτοί του Ολυμπιακού μάλιστα πήγαν και έδωσαν τα χέρια τους στους οπαδούς την Μπάγερν Μοναχού.

Τέσσερις τραυματίες μετά την εισβολή κουκουλοφόρων

Από την απρόκλητη αυτή επίθεση υπήρχαν μάλιστα και τέσσερις τραυματισμοί φίλων της Μπάγερν, όπως ενημέρωσε η Αστυνομία, και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Μαυρογενίδης: «Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, ζητάμε συγγνώμη»

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης χαρακτήρισε ως τη χειρότερη ποδοσφαιρική του βραδιά την εισβολή κουκουλοφόρων το θλιβερό περιστατικό, ενώ ξεκαθάρισε ότι: «Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό».

«Δεν ξέρω αν πρέπει να πω κάτι. Δεν πρέπει να μιλήσουμε. Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό. Ζητάμε συγγνώμη. Η συμπεριφορά των παικτών ήταν άψογη. Είναι μακράν η χειρότερη ποδοσφαιρική μου βραδιά», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Σκληρές εικόνες

Πηγή sport24.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα