Έξαλλος ο Κλοπ με το VAR: Κάθονται σε ένα στούντιο και δεν παίρνει κανείς την απόφαση

Το ντέρμπι της Premier League μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ δεν βρήκε νικητή (1-1), με τον Γιούργκεν Κλοπ και τους «ρεντς» να έχουν παράπονα από τη διαιτησία και συγκεκριμένα για τη φάση του γκολ των γηπεδούχων.

Ο Κλοπ ήταν έξαλλος στις δηλώσεις του, λέγοντας πως έχει προηγηθεί φάουλ, αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί δεν δόθηκε μέσω του VAR.

«Είναι ξεκάθαρο φάουλ, υπάρχει ξεκάθαρη επαφή... Μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε αλλά η Γιουνάιτεντ βγήκε στην αντεπίθεση όπως ακριβώς το είχε σχεδιάσει. Στον ελάχιστο χρόνο που φωνάξαμε για φάουλ, οι αντίπαλοι απέκτησαν το αβαντάζ. Προφανώς και δεν θα πρέπει να το κάνουμε αυτό, αλλά επρόκειτο για μια ξεκάθαρη φάση. Και μετά έρχεται το VAR και λέει "ναι, υπάρχει επαφή". Είμαι σίγουρος ότι έτσι είπαν, αλλά δεν είναι δεδομένο το λάθος οπότε είναι απόφαση του διαιτητή. Από τη μια ο διαιτητής αφήνει το παιχνίδι γιατί σκέφτεται "αφού υπάρχει και το VAR" και από την άλλη το VAR λέει "δεν το αλλάζω γιατί είναι δική σου απόφαση". Ουάου», ανέφερε ο Κλοπ.

Για την ίδια φάση ο τεχνικός της Λίβερπουλ μίλησε και στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας: «Ήταν ξεκάθαρο φάουλ, αλλά στην Αγγλία λέμε "δεν πειράζει, είναι ποδόσφαιρο...". Ο ρέφερι θα το σφύριζε αν δεν υπήρχε το VAR, αλλά δεν πάρθηκε τελικά μια άλλη απόφαση. Είναι όπως το πέναλτι που δεν πήρε η Μάντσεστερ Σίτι. Είναι 100% πέναλτι. Έλα τώρα... Βάζει τα χέρια, τον απωθεί... "Αλλά ναι... δεν είμαστε σίγουροι ότι διαφοροποιείται τόσο η απόφαση". Κάθονται σε ένα στούντιο, οφείλουν να το δουν».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα