Ελλάδα - Βοσνία 2-1: Δικαιώθηκε στο 88

Ελλάδα - Βοσνία 2-1:  Δικαιώθηκε στο 88

Η Ελλάδα έκανε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην Βοσνία και δικαιώθηκε στο 88'. Το 2-1 σκόρπισε πολλά χαμόλελα, αφού η Εθνική ήταν καταιγιστική και άξιζε περισσότερα γκολ.
Άξιζε το τρίποντο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Η Εθνική έδωσε συνέχεια στην καλή παρουσία της στο «Ολίμπικο» το περασμένο Σάββατο (12/10) απέναντι στην Ιταλία, με ακόμη καλύτερη εμφάνιση.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άφησε σε ρόλο κομπάρσου μια ομάδα που ζητούσε μόνο τους τρεις βαθμούς για να ελπίζει σε πρόκριση στα τελικά του Euro 2020 και πήρε μια δίκαιη νίκη με 2-1 (30΄ Παυλίδης, 88΄ αυτογκόλ Κοβάτσεβιτς - 35΄ Γκόγιακ) απέναντι στη Βοσνία, στο ΟΑΚΑ, προς όφελος της Φινλανδίας που αγκάλιασε πια τη δεύτερη θέση στο 10ο όμιλο, αφού βρίσκεται στο +5 από τους Βαλκάνιους.
Τη δεύτερη της νίκη στα προκριματικά του Euro 2020 πήρε η Εθνική Ελλάδας, που νίκησε με 2-1 την Βοσνία στο ΟΑΚΑ. Πρώτο γκολ με το Εθνόσημο για Παυλίδη. Πήρε το "τρίποντο" με αυτογκόλ, μετά από όμορφη προσπάθεια του Φετφατζίδη.

Η Εθνική Ελλάδος επικράτησε εντός έδρας της Βοσνίας με 2-1 στο ΟΑΚΑ, έχοντας 25 τελικές, τις 7 από αυτές στο στόχο. Δυο δοκάρια για τη Γαλανόλευκη που είχε αρκετούς πρωταγωνιστές κι έπαιξε όμορφο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο.

 Απελπιστικά άδειο είναι το Ολυμπιακό Στάδιο στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Βοσνία.

Χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα επίσημα νούμερα εκτιμάται ότι δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 1.000 άτομα τα οποία επέλεξαν να πάνε το Μαρούσι για να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα