ΣΤΑΣΥ: Δεν υπήρξαν επεισόδια στον σταθμό του Περισσού

Καμιά διακοπή δεν υπήρξε σήμερα το απόγευμα στα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στο σταθμό του Περισσού, σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ.

Συγκεκριμένα, όπως δηλώνουν πηγές της ΣΤΑΣΥ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν σημειώθηκαν επεισόδια στα βαγόνια συρμού που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στον σταθμό Περισσού και δεν υπήρξε καμία διακοπή στα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, όπως νωρίτερα είχε μεταδώσει το Πρακτορείο, το οποίο βασίστηκε σε ενημέρωση από την αστυνομία.

Η "μετακόμιση" του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη θεωρείτο εξ αρχής ότι θα έκανε... έκρυθμη την κατάσταση στη γύρω περιοχή και ήδη υπήρξε το πρώτο επεισόδιο με ομάδα αγνώστων να κάνει ντου στο σταθμό του Περισσού, αναγκάζοντας σε διακοπή τα δρομολόγια του ηλεκτρικού.

Με το χειρότερο τρόπο ετοιμάζεται να ξεκινήσει η 6η αγωνιστική της Superleague, καθώς υπάρχουν επεισόδια λίγο πριν την έναρξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη.

Οι δύο ομάδες αγωνίζονται στη Ριζούπολη, εξαιτίας των εργασιών βελτίωσης του ΟΑΚΑ, σε ένα γήπεδο όμως που θεωρείται… εχθρικό για τους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Και αυτό γιατί το μεσημέρι του Σαββάτου έγιναν επεισόδια στον σταθμό του ηλεκτρικού στον Περισσό κατά τξν διάρκεια των οποίων, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στον συρμό με αποτέλεσμα να υπάρξουν ζημιές.

Αποτέλεσμα είναι να διακοπούν για μια ώρα τα δρομολόγια, επειδή υπήρχαν αντικείμενα στις γραμμές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ