Η αποστολή του ΠΑΟΚ για ΟΑΚΑ: Μέσα ο Μαουρίσιο

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για ΟΑΚΑ: Μέσα ο Μαουρίσιο

Ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε την έκπληξη και πήρε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ τον Ζοσέ Μαουρίσιο, με τον Βραζιλιάνο μέσο να επιστρέφει μετά από έξι μήνες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με τον Χοσέ Μαουρίσιο να συμμετέχει σε αποστολή της ομάδας μετά από έξι μήνες, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινή Super League.

Η προετοιμασία της ομάδας για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στην Ένωση ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (28.09) στο γήπεδο της Τούμπας, με προπόνηση που αφορούσε το κομμάτι της τακτικής προσέγγισης του επικείμενου αγώνα, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και τα τελειώματα, αλλά και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Ο Χοσέ Μαουρίσιο προπονήθηκε κανονικά και θα ταξιδέψει με την ομάδα στην Αθήνα, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια έβγαλε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης. Ο Δημήτρης Πέλκας συνέχισε με θεραπείες και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ έμεινε στο γυμναστήριο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα , που δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Λέο Μάτος, ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ οι οποία αποτελείτε από τους:

Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Εσίτι, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα