Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Ζουχάιπά στο Ζουχάι

Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Ζουχάιπά στο Ζουχάι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να βρίσκεται στη Γενεύη για το Laver Cup, όπου θα ενώσει απόψε (22:00) τις δυνάμεις του με τον Ράφα Ναδάλ για να αντιμετωπίσει Νικ Κύργιο και Τζακ Σοκ, αλλά ήδη έμαθε το μονοπάτι του στο Ζουχάι (ΑΤΡ 250), όπου θα αγωνιστεί την προσεχή εβδομάδα.

Ο 21χρονος τενίστας είναι επικεφαλής του ταμπλό και μετά το μπάι του πρώτου γύρου θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν εκ των Αντριάν Μαναρινό ή Ζε Ζανγκ.

Στα προημιτελικά αναμένεται να συναντήσει τον Λούκας Πούιγ ή τον Μάρκο Τσεκινάτο και στην τετράδα λογικά τον Γκαέλ Μονφίς.

Στο Νο.2 του ταμπλό είναι ο συμπαίκτης του Τσιτσιπά στην Team Europe του Laver Cup, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, τον οποίο μπορεί να βρει μόνο στον τελικό.

Ο Ισπανός, πάντως, έχει στη δική του πλευρά του ταμπλό τους Μπόρνα Τσόριτς, Νικ Κύργιο και Άλεξ Ντε Μινόρ.

Εκεί είναι και ο Άντι Μάρεϊ που θα παίξει στο πρώτο γύρο με τον Τένις Σάντγκρεν. Ο νικητής αυτού του αγώνα παίζει με Ντε Μινόρ ή Μίλμαν.

Ο βασικός στόχος του Στέφανου αυτή τη στιγμή είναι η πρόκριση στο ATP Finals του Λονδίνου που θα διεξαχθεί 10-17 Νοεμβρίου. Στη διοργάνωση προκρίνονται οι οκτώ κορυφαίοι παίκτες της σεζόν.

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται τώρα στο Νο.6 του Race, οπότε είναι πολύ πιθανό να πάρει το εισιτήριο.

Πηγή: filathlos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα