Ολυμπιακός – Τότεναμ: 2 - 2 στο τέλος ο Ολυμπιακός με μεγάλη ανατροπή

Ολυμπιακός – Τότεναμ: 2 - 2 στο τέλος ο Ολυμπιακός με μεγάλη ανατροπή

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη φιναλίστ του Champions League, Τότεναμ

90+4' Κερδίζει κόρνερ ο Ολυμπιακός. Σε σέντρα του Τσιμίκα ο Λορίς έκανε λάθος εκτίμηση και από κοντά ο Ντέιβις έβγαλε σε κόρνερ καθώς είχε πίσω του τον Μπενζιά.

90+2'
Ο Χάρι Κέιν προσπάθησε να περάσει όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στα σώματα.

90'
Πέντε θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων. Είχαμε και τις έξι αλλαγές και τη χρήση του VAR στο πέναλτι του Ολυμπιακού και στη φάση του Ντέλε Άλι που σκόραρε αλλά ήταν οφσάιντ.

Δείτε την αποθέωση που γνώρισε ο Βαλμπουενά κατά την αλλαγή του:

89'
Αλλαγή για τον Ολυμπιακό, η τρίτη, εκτός ο Γκερέρο και στη θέση του ο Ελ Αραμπί.
21:3988'
Κίτρινη κάρτα στον Γουίνκς της Τότεναμ, για σκληρό φάουλ, με τα δυο πόδια στον Ρατζέλοβιτς.

86'
Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Λαμέλα πήρε τη μπάλα μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ με τον Σα να διώχνει εκ νέου σωτήρια σε κόρνερ.

86'
Ο Κέιν πήδηψε με τον Σεμέδο για μια κεφαλιά με τον Ρόκι να δείχνει πως ο Πορτογάλος έβγαλε σε κόρνερ.

80'
Μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Ολυμπιακός - Τότεναμ 2-2 με τις δυο ομάδες με βάση τις αλλαγές που έχουν κάνει να δείνουν πως θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους τη νίκη και το τρίποντο.

78'
Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Θα βγει ο Μασούρας και θα μπει στη θέση του ο Ραντζέλοβιτς. Τονώνει την επίθεση της ομάδας του ο Μαρτίνς.

76'
Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Τότεναμ. Εκτός ο Λούκας Μόουρα και στη θέση του ο Λαμέλα. Ένας ακόμη επιθετικός από τον Ποτσετίνο.

75'
Απειλεί ο Ολυμπιακός. Ο Ποντένσε θα βγει από τα δεξιά, θα γυρίσει για τον Μπενζιά ο οποίος έκανε το σουτ αρκετά άστοχο.

72'
Δεύτερη αλλαγή για την Τότεναμ. Θα βγει ο Ντέλε Άλι και θα μπει ο Σον στην αναμέτρηση. Βάζει τα βαριά του χαρτιά ο Ποτσετίνο.

71'
Σέντρα από τα δεξιά στην άλλη πλευρά στον Μασούρα που θα πιάσει την κεφαλιά στην πλάτη των αμυντικών της Τότεναμ και κόρνερ για τον Ολυμπιακό.
Ο Βαλμπουενά αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας μια ασίστ και ένα γκολ και φυσικά βοήθησε τα μέγιστα τον Ολυμπιακό στο διάστημα που έπαιξε.

69'
Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Η πρώτη στο ματς. Εκτός ο Βαλμπουενά και στη θέση του ο Μπενζιά.

65'
Καλή στιγμή για την Τότεναμ ο Σα θα σώσει τον Ολυμπιακό. Ο Ντέλε Άλι μπήκε από τα δεξιά, επιχείρησε και το διαγώνιο πλασέ με τον Πορτογάλο γκολκίπερ να διώχνει με το πόδι σε κόρνερ.
 62'
Αλλαγή για την Τότεναμ. Εκτός ο Εντομπελέ και στη θέση του ο Σισοκό.

61'
Ο Μασούρας πήρε τη μπάλα στα αριστερά, ο Τσιμίκας έκανε το όβερλαπ, δεν του έδωσε τη μπάλα και έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει αρκετά έξω από την εστία του Λορίς.

58'
Ο Εντομπελέ επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Σα σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα.

Πανικός τώρα στο Γ. Καραϊσκάκης από τους φίλους του Ολυμπιακού που βλέπουν τους "ερυθρόλευκους" από το 0-2 του 30' να φτάνουν στο 2-2 και φυσικά με την εικόνα που είχαν στο πρώτο μέρος μπορούν το κάτι παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκης αναμετράτε μ ε την Τότεναμ, στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Champions League.

Η αναμέτρηση με την αγγλική ομάδα θα γίνει σε ένα κατάμεστο “Καραϊσκάκης”, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει τη νίκη κόντρα στην περσινή φιναλίστ του Champions League.

Ο Βαλμπουενά ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 2-2!

54' ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ
Ολυμπιακός - Τότεναμ 2-2 (Βαλμπουενά). Ο Βαλμπουενά στο 100ο του παιχνίδι στα Κύπελλα Ευρώπης θα σκοράρει καθώς στην εκτέλεση του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία και έστειλε τον Λορίς στη δεξιά.

52'
Κερδίζει πέναλτι ο Ολυμπιακός. Ο Βερτόνγκεν έχει πατήσει το δεξί πόδι του Βαλμπουενά και ο Ρόκι δίνει την εσχάτη των ποινών.
21:0149'
Θα σκοράρει η Τότεναμ με τον Ντέλε Άλι αλλά το γκολ θα ακυρωθεί σωστά με τη χρήση VAR καθώς ο Άγγλος διεθνής ήταν πιο μπροστά από τον Ομάρ στη συγκεκριμένη φάση.

48'
Η Τότεναμ έχει μπει σε αυτό το δεύτερο μέρος κρατώντας περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή της.

46'
Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες.

Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες


Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο

 Ο Ολυμπιακός δικαιούταν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και το βρήκε με τον καλύτερο παίκτη του έως τώρα, τον Ποντένσε, ο οποίος στο ντεμπούτο του στο Champions League βρήκε δίχτυα με ένα πανέμορφο γκολ.

45+1'
Ημίχρονο στην αναμέτρηση. Ολυμπιακός και Τότεναμ πάνε στα αποδυτήρια με τους Άγγλους να είναι μπροστά στο σκορ με 2-1.
20:41
45'
Ένα θα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων σε αυτό το πρώτο ημίχρονο.

44' ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛ Ολυμπιακός - Τότεναμ 1-2 (Ποντένσε). Σκοράρει ο Ολυμπιακός με τον Ποντένσε. Ωραίο ένα-δυο του Πορτογάλου με τον Βαλμπουενά με τον Ποντένσε να μπαίνει στην περιοχή από τα δεξιά και με διαγώνιο πλασέ νίκησε τον Λορίς για τη μείωση του σκορ.
20:38
43' Ο Ντέλε Άλι πήρε τη μπάλα από τα αριστερά σε μια γρηγόρη επίθεση της Τότεναμ, έκανε και το σουτ το οποίο έφυγε πάνω από την εστία του Σα.
Μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός είχε δεχτεί ένα τέρμα, σε εννιά παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και σήμερα μέσα σε πέντε λεπτά δέχτηκε δυο. Φυσικά παίζει κόντρα στο δυνατότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει έως σήμερα.
20:35
40' Ο Κέιν πήρε τη μπάλα στα αριστερά, πήγε στο ένας -ένας, έκανε και το σουτ από δύσκολη θέση με τον Σα να απομακρύνει. Στη συνέχεια της φάσης ο Άλι έκανε φάουλ στον Σεμέδο μέσα στην περιοχή.

34' Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ωραία σέντρα του Τσιμίκα από τα αριστερά, ο Μασούρας βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, έκανε το γυριστό σουτ με τη μπάλα να φεύγει έξω.

30' ΓΚΟΛ Ολυμπιακός - Τότεναμ 0-2 (Λούκας Μόουρα). Ο Ολυμπιακός θα κάνει λάθος στο χώρο του κέντρου, η μπάλα θα γυρίσει από τα αριστερά προς τον Λούκας Μόουρα ο οποίος έπιασε ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Σα ο οποίος με τα ακροδάχτυλα ακούμπησε τη μπάλα.

Βρισκόμαστε στο 28' της αναμέτρησης και το γκολ αυτό των Άγγλων ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα και με βάση την εικόνα των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

26' ΓΚΟΛ
Ολυμπιακός - Τότεναμ 0-1 (Κέιν). Ο Χάρι Κέιν εκτελεί εύστοχα το πέναλτι, έστειλε τη μπάλα εκεί που ο Σα δεν μπορούσε να κάνει κάτι και άνοιξε το σκορ.

25'
Πέναλτι θα δώσει ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέρ της Τότεναμ. Σε φάση που ο Μεριά προσπάθησε να ανακόψει τον Χάρι Κέιν. Περίμενε το VAR ο Ρόκι αλλά αυτό έδειξε πως ο Τυνήσιος έχει ανατρέψει τον Άγγλο φορ.
Συμπληρώθηκε το πρώτο εικοσάλεπτο σοτ ματς και ο Ολυμπιακός πατάει καλύτερα από την Τότεναμ. Έχει ήδη τέσσερις τελικές προς την εστία και τη μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα με το δοκάρι του Γκερέρο. Το μόνο που πρέπει να βελτιώσει είναι κάποια λάθη στις μεταβιβάσεις των παικτών του στην πίεση της Τότεναμ. Καταπληκτικός έως τώρα ο Ποντένσε.

18' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό. Απίστευτη φάση βγάζουν οι "ερυθρόλευκοι". Ο Τσιμίκας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά ο Ποντένσε με το στήθος έστρωσε δεξιά του στον Γκερέρο μέσα στην περιοχή και ο Ισπανός έπιασε με τη μια το δεξί διαγώνιο σουτ το οποίο βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Λορίς. Εν συνεχεία ο Γκιλιέρμε σούταρε αρκετά άστοχα.

16'
Ο Γκερέρο βρέθηκε σε θέση βολής, επιχείρησε το σουτ αλλά αυτό ήταν συρτό και ο Λορίς μπλόκαρε εύκολα.

14'
Κίτρινη κάρτα στον Γκιλιέρμε, η πρώτη στο ματς. Αυστηρή η απόφαση του διαιτητή.

8'
Πάλι ο Ποντένσε πήρε τη μπάλα από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, είχε πάσα δίπλα του στον Γκερέρο, αλλά ο Πορτογάλος έκανε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει και τον Λορίς να μπλοκάρει εύκολα.

6'
Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τον Ολυμπιακό. Ο Γκιλιέρμε έδωσε στον Ποντένσε ο οποίος βγήκε από τα δεξιά, έκανε τη κίνηση και το διαγώνιο σουτ αλλά ο Λορίς μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.
5'
Σε αυτά τα πρώτα πέντε λεπτά ο Ολυμπιακός έχει παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με ένα 4-4-1-1 με τον Βαλμπουενά να είναι πίσω από τον Γκερέρο.

Να σημειώσουμε πως ο Σισέ ο οποίος είναι εκτός αποστολής τελικά βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.

2'
Δυο σκληρά μαρκαρίσματα από τους παίκτες της Τότεναμ πριν τη συμπλήρωση δυο λεπτών στο ματς.

Με τη συμπλήρωση μόλις ενός λεπτού αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε το σακάκι που φορούσε.

1'
Ξεκίνησε η αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης". Με τον Ολυμπιακό στη σέντρα και την πρώτη επίθεση.

Από το 1983 ως το 2014, οι Πειραιώτες μετρούν έξι νίκες και μία ισοπαλία κόντρα σε ομάδες που την περασμένη χρονιά έφτασαν στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. “Θύματα” τους είναι επίσης οι Μπενφίκα, Μονακό και Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει σε αυτά τα δέκα χρόνια κόντρα σε αγγλικές ομάδες στο “Γ. Καραϊσκάκης”, με την Άρσεναλ να είναι η μοναδική που τον έχει “λυγίσει” περνώντας με 3-0 τη σεζόν 2015-16.

Η UEFA όρισε τον Τζιανλούκα Ρόκι, ένας από τους εμπειρότερους διαιτητές του πλανήτη, να διευθύνει την αναμέτρηση του “Καραϊσκάκης”. Ο 46χρονος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μέλι, Καρμπόνε, με 4ο τον Ντοβέρι και στο VAR τους Βαλέρι, Μαριάνι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα