Παναθηναϊκός σε βαθιά κρίση: Σε δύσκολη θέση ο Δώνης

Παναθηναϊκός σε βαθιά κρίση: Σε δύσκολη θέση ο Δώνης

Έπειτα από τη χθεσινοβραδινή βαριά ήττα με 4-0 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το δεύτερο χειρότερο ξεκίνημα πρωταθλήματος στην ιστορία του, ενώ το αγωνιστικό τμήμα βρίσκεται σε βαθιά κρίση. Η καλή εικόνα της ομάδας στα φιλικά προετοιμασίας μετατράπηκε σε... εφιάλτη, με τον Γιώργο Δώνη αυτήν τη στιγμή να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Άλλωστε, ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης, με τις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού. «Όλα είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή. Να πάω στα αποδυτήρια να μιλήσω με τους παίκτες και θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 50χρονος τεχνικός.

Το κλίμα είναι βαρύ, η αγανάκτηση στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας είναι μεγάλη και όλα θα κριθούν τις προσεχείς ώρες. Σήμερα, λίγες ώρες μετά το κάκιστο αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να υπάρξουν επαφές με τη διοίκηση, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για τον προπονητή, ενώ φήμες θέλουν να είναι... στα σχοινιά ακόμη και ο Νίκος Νταμπίζας.

Έπειτα από τρεις αγωνιστικές, το «τριφύλλι» βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην 11η θέση, έχοντας συγκεντρώσει μόνο έναν βαθμό από τους διαθέσιμους εννέα.

Αρχικά, την 1η αγωνιστική της Super League 1 έφερε ισοπαλία (1-1) στη Λαμία κόντρα στην τοπική ομάδα, ενώ ακολούθησαν δύο ήττες και μάλιστα με τραγική εικόνα, 1-3 από τον ΟΦΗ και 4-0 χθες κόντρα στους «κίτρινους».

Αυτό είναι το δεύτερο χειρότερο ξεκίνημα πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό, καθώς πριν από 16 χρόνια (σεζόν 2003-04), με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του, είχε γνωρίσει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, κόντρα στον ΠΑΟΚ (4-1 εκτός έδρας), την Προοδευτική (0-1 στη Λεωφόρο) και την ΑΕΚ (1-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια).

Όλα αυτά οδηγούν τους «πράσινους» σε ένα ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό με τις χειρότερες δυνατές προϋποθέσεις, ενώ εντείνονται οι ανησυχίες για αντιδράσεις του κόσμου στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής (22/09, 20:30), με οποιαδήποτε παρεκτροπή εντός γηπέδου να οδηγεί -ενδεχομένως- σε ακόμη χειρότερες ημέρες τον σύλλογο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα