Δικαίωση για τον Νεϊμάρ στην υπόθεση βιασμού

Δικαίωση για τον Νεϊμάρ στην υπόθεση βιασμού

Σε μπούμερανγκ φαίνεται να εξελίσσεται για το νεαρό μοντέλο από τη Βραζιλία η υπόθεση του φερόμενου βιασμού της από τον Νεϊμάρ, τον οποίο μάλιστα είχε προσπαθήσει να βιντεοσκοπήσει δίχως εκείνος να το γνωρίζει.

Σύμφωνα με όσα εμφανίζονται στα διεθνή ΜΜΕ, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν όχι μόνο δικαιώθηκε γύρω από αυτήν την υπόθεση, αλλά πλέον μπορεί να «τρέχει» την Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα, καθώς αποδεικνύεται πως ήταν εκείνη που επιδίωξε την επαφή μαζί του. Μάλιστα, στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται εκείνη να χτυπά τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε μια κίνηση που ερμηνεύτηκε ως θέληση να αποχωρήσει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο είχαν βρεθεί.

Πλέον, η Βραζιλιάνικη Αστυνομία ασχολείται η 26χρονη, την οποία βαραίνουν οι κατηγορίες συκοφαντίας, εκβιασμού και απάτης. Άλλωστε, πριν λίγο καιρό οι Αρχές της χώρας είχαν καταθέσει μήνυση εναντίον της νεαρής γυναίκας, η οποία φαίνεται να μπλέκει άσχημα.

Υπενθυμίζεται ότι, η Ντε Σόουζα είχε ταξιδέψει στη Γαλλία για να συναντήσει τον Νεϊμάρ, με την ίδια να υποστηρίζει πώς οι ερωτικές τους περιπτύξεις στο δωμάτιο που ο ίδιος της είχε κλείσει, πήραν άσχημη τροπή, όταν εκείνη αρνήθηκε να συνευρεθούν σεξουαλικώς χωρίς προφυλακτικό.

«Ήταν επίθεση μαζί με βιασμό», είχε πει το μοντέλο, που παραδέχτηκε ότι της άρεσε αρχικά ο συμπατριώτης της ποδοσφαιριστής και ήθελε να συνευρεθεί μαζί του...

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα