Champions League LIVE: Ολυμπιακός - Κρασνοντάρ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κρασνοντάρ στο "Γ. Καραϊσκάκης" στον πρώτο αγώνα για τα playoffs του Champions League και θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. 

Δείτε εδώ τις εξέλιξη του αγώνα 

 Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ισπανός Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε.

Στα αποδυτήρια και οι ερυθρόλευκοι... Μετράμε αντίστροφα για τη σέντρα του μεγάλου αγώνα.

 Το Γεώργιος Καραϊσκάκης αναμένεται να είναι κατάμεστο μέχρι τη σέντρα (22.00).

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μάρκους Μπεργκ τα άκουσε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Για να φτάσει ο Ολυμπιακός μέχρι τα playoffs του Champions League, απέκλεισε την τσεχική Πλζεν και τη Μπασακσεχίρ από την Τουρκία. Απολογισμός; Τρεις νίκες και μία ισοπαλία, με μηδέν παθητικό.

Στον πάγκο για την Κράσνονταρ είναι οι: Κριτσιούκ, Σκοπίντσεβ, Όλσον, Ιγνατίεβ, Κάιο, Στότσκι, Σουλεϊμάνοβ.

Οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων έχουν βγει για ζέσταμα. 

Παρότι ο Ρώσος εξτρέμ Σουλεϊμάνοβ αναμενόταν να ξεκινήσει, τελικά έμεινε εκτός ενδεκάδας και τη θέση του πήρε ο Δανός Γιουνές Ναμλί.

Οι Ρώσοι θα αγωνιστούν με διάταξη 4-3-3. Ο Σαφόνοβ θα υπερασπιστεί την εστία. Δεξιός μπακ θα είναι ο Πετρόβ, αριστερός Ραμίρες και στόπερ οι Φιόλουσον Σπάιτς.

Η τριάδα στη μεσαία γραμμή με τον Καμπόλοβ σε πιο ανασταλτικό ρόλο, έχοντας πλάι του τον Φιλένα και τον Καμπελά. Ο Ναμλί θα βρεθεί στο αριστερό "φτερό", ο Βάντερσον στο δεξί και ο Μπεργκ στη γραμμή κρούσης.

Η Κράσνονταρ ταξίδεψε στην Ελλάδα με δύο σημαντικές απουσίες. Ο κεντρικός αμυντικός και αρχηγός, Αλεξάντρ Μαρτίνοβιτς, είναι τραυματίας. Το ίδιο ισχύει και με τον βραζιλιάνικης καταγωγής Ρώσο επιθετικό, Άρι. 

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Αλέν, Σουντανί, Καμαρά, Ελ Αραμπί, Τοροσίδης, Σισέ, Ραντζέλοβιτς.

Εκτός από τη 18άδα έμειναν οι: Καραργύρης, Αβραάμ, Ανδρούτσος, Μπούνο.

Όπως αναμενόταν, ο Ολυμπιακός κατεβαίνει χωρίς αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα. Όπως ακριβώς παρατάχθηκε και στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια. Με άλλα λόγια: Σα, Ομάρ, Σεμέντο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Γκερέρο.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα