Σαλάχ για τα ερωτικά σκάνδαλα του Ουαρντά: Χρειάζεται θεραπεία, ή αποτοξίνωση!

Σαλάχ για τα ερωτικά σκάνδαλα του Ουαρντά: Χρειάζεται θεραπεία, ή αποτοξίνωση!

Συνέντευξη στο CNN παραχώρησε ο σταρ της Λίβερπουλ και της Εθνικής Αιγύπτου Μοχάμεντ Σαλάχ.

Μεγάλο μέρος αυτής επικεντρώθηκε στον Αμρ Ουάρντα και το σεξουαλικό σκάνδαλο που δημιουργήθηκε με πρωταγωνιστή τον παίκτη του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Κόπα Άφρικα!

«Ο Ουάρντα χρειάζεται θεραπεία, ή αποτοξίνωση, προκειμένου να είναι σίγουρο πως δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μοχάμεντ Σαλάχ ερωτηθείς για την σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να έκανε ο Αμρ Ουάρντα σε γυναίκα μέσω των social media!

«Δεν είχα κανένα ρόλο στην επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στην ομάδα. Δεν είμαι ο ηγέτης της ομάδας ή ο προπονητής, πιστέψτε με, δεν είμαι τόσο δυνατός για να αλλάζω πράγματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ σχολιάζοντας την επιστροφή του Ουάρντα στην Εθνική μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε με το που «έσκασε» το σκάνδαλο.

Και συμπλήρωσε επ΄αυτού: «Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον απαραίτητο σεβασμό. Το όχι, σημαίνει όχι. Επίσης, οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για ο,τιδήποτε δεν τους αρέσει. Μιλάω για τον εαυτό μου, θέλω όταν η κόρη μου έχει ένα πρόβλημα να μπορεί να αισθάνεται ελεύθερη να έρθει και να μου μιλήσει. Δεν πρέπει οι γυναίκες να φοβούνται κανέναν και τίποτα, αυτό πρέπει να το διορθώσουμε!».

etypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα