Έχασε κι άλλη θέση ο Τσιτσιπάς - Άνοδος για Σάκκαρη

Έχασε κι άλλη θέση ο Τσιτσιπάς - Άνοδος για Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν διάγει και την καλύτερη περίοδο φόρμας του, τα αποτελέσματά του δεν είναι τα καλύτερα δυνατά και ως εκ τούτου έχασε άλλη μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. 

Ο πρωταθλητής μας υποχώρησε στο Νο8 της ATP και στο Νο6 της κατάταξης Race to London.

Παραμένει ωστόσο ψηλά και έχει καλές πιθανότητες να είναι στην 8άδα που θα προκριθεί στο ATP Finals το Νοέμβριο. Ο λόγος είναι ότι ο τενίστας μας απέχει 1.060 βαθμούς από τον 8ο Κέι Νισικόρι και 1.195 από τον 9ο Φάμπιο Φονίνι. Παράλληλα, για 25η σερί εβδομάδα βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα του κόσμου.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης είναι ο 2ος καλύτερος Έλληνας τενίστας στην ΑΤΡ και μετά την πολύ καλή εβδομάδα του στο Challenger του Βανκούβερ κέρδισε 17 θέσεις, βελτιώνοντας το career high του, στο Νο459 του κόσμου. O Μάρκος Καλοβελώνης βρίσκεται στο Νο712, κερδίζοντας τέσσερις θέσεις.

Ανέβηκε η Σάκκαρη

Όσο για τη Μαρία Σάκκαρη, ανέβηκε στο Νο31 της WTA μετά την πολύ καλή εβδομάδα της στο Σινσινάτι, ενώ βελτίωσε ξανά το career high της η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία κέρδισε 12 θέσεις. Η Σάκκαρη έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Western & Southern Open. Μετά και την επιτυχημένη της πορεία στο τουρνουά του Οχάιο, κέρδισε δυο θέσεις.

Στο Νο221 του κόσμου βρίσκεται η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που έχασε επτά θέσεις αυτή την εβδομάδα. Η 22χρονη Βαλεντίνη, θα αγωνιστεί στο προκριματικό ταμπλό του US Open αυτή την εβδομάδα, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Maddison Inglis.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα