Επιστρέφει στην Εθνική ο Μάντζαρης

Επιστρέφει στην Εθνική ο Μάντζαρης

Οι τραυματισμοί του Κώστα Σλούκα (κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν θα παίξει όμως στα τρία φιλικά στην Κίνα) και του Γιάννη Αθηναίου (υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού) άλλαξαν τα δεδομένα στην προετοιμασία της Εθνικής.

Με τον Σλούκα να μένει στην Αθήνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής ήθελε να πάρει μαζί του για τους αγώνες με την Ιορδανία, την Κίνα και μία εκ των Τουρκία / Σενεγάλη και τον Κόνιαρη και τον Αθηναίου. Αν ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε ξεπερνούσε τον τραυματισμό του στη γάμπα, τότε ένας γκαρντ θα έμενε εκτός και θα έμπαινε στο αεροπλάνο για να γυρίσει στην Ελλάδα.

Τώρα, μετά το πρόβλημα με τον Αθηναίου, ο Σκουρτόπουλος έμεινε με δύο γκαρντ (Καλάθη - Κόνιαρη) και γι' αυτό επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Μάντζαρη που θα διακόψει τις διακοπές του και δεν θα ταξιδέψει στο Καζάν για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ούνικς. Θα ενσωματωθεί ξανά στην Εθνική, θα βοηθήσει στα τρία φιλικά κι αν ο Σλούκας δε νικήσει τον χρόνο, θα μπει στη δωδεκάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η μόνη λεπτομέρεια που απομένει, για να πάρει και ο Μάντζαρης τον... δρόμο του μεταξιού μαζί με τους υπόλοιπους είναι και η συγκατάθεση της ομάδας του. Η Ούνικς Καζάν είχε βγάλει εισιτήρια για να ταξιδέψει ο παίκτης στη Ρωσία και μετά από αυτή την εξέλιξη πρέπει τυπικά να δώσει το πράσινο φως ώστε να ολοκληρωθεί το θέμα.

Πηγή: filathlos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα