Ήττα για τον Πανιώνιο στο τελευταίο τεστ κόντρα στον Λεβαδειακό

Μετά από ένα ανοικτό ματς, ο Λεβαδειακός επικράτησε του Πανιωνίου 2-1, σε ένα παιχνίδι που ειδικά στο πρώτο μέρος, ήταν πολύ ανοικτό όταν και σημειώθηκαν όλα τα γκολ της αναμέτρησης. Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 1000 οπαδοί των κυανέρυθρων που θυμίζουμε πως ξεκινούν τη νέα σεζόν με το τεράστιο χάντικαπ των -6 βαθμών. Στο φιλικό αυτό έγινε για πρώτη φορά η χρήση του VAR στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. 

Ο Λεβαδειακός άνοιξε νωρίς το σκορ, αφού αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με κοντινό πλασέ του Μάντζιου μόλις στο 6ο λεπτό. Οι Βοιωτοί είχαν ευκαιρία λίγο αργότερα, αλλά το σουτ του Συμελίδη βρήκε στο δοκάρι. Τελικά στο 26ο λεπτό μετά από δυνατή εκτέλεση πλαγίου από τον Παντελιάδη, ο Μανιάτης στην προσπάθειά του ν’ απομακρύνει έκανε το 0-2. 

Ο Πανιώνιος μείωσε στο 30’ με ατομική προσπάθεια του Τσιλούλη σε 1-2 και λίγο αργότερα ο Μιλόγεβιτς είχε εκτέλεση που εξουδετερώθηκε δύσκολα από τον πορτιέρε του Λεβαδειακού. 

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι με τον Καραχάλιο, ενώ είχαμε και πρεμιέρα στην χρήση VAR, αφού αποβλήθηκε ο Σένκα για τους Βοιωτούς, για σκληρό μαρκάρισμα, ωστόσο το 1-2, παρέμεινε ως το τέλος.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα