Τουρνούα Ακρόπολις: Πήρε μπρος η Εθνική με Αντετοκούνμπο

Τουρνούα Ακρόπολις: Πήρε μπρος η Εθνική με Αντετοκούνμπο

Η Εθνική μπάσκετ εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του 29ου τουρνουά Ακρόπολις, κόντρα στην Ιταλία. Η Γαλανόλευκη θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στην αναμέτρηση με την Τουρκία. Το παιχνίδι γίνεται στην... σκιά του τραυματισμού του Κώστα Σλούκα.

Η Εθνική μπάσκετ των ανδρών βελτιώνει την εικόνα της, μετά από κάθε φιλικό. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα του τουρνουά «Ακρόπολις» κόντρα στην Ιταλία και τώρα ήρθε η σειρά της Τουρκίας.

Ο κ. Σκουρτόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει μέχρι νεωτέρας στις υπηρεσίες του Κώστα Σλούκα. «Αιμάτωμα και θλάση στη γάμπα», η διάγνωση μετά τη μαγνητική, «δεν θα ταξιδέψει σε πρώτη φάση για την Κίνα», η επεξήγηση από την επίσημη ενημέρωση της ομοσπονδίας για την κατάσταση του Έλληνα γκαρντ.

Η εθνική μπάσκετ διεκδικεί το 18ο τρόπαιο σε 29 Τουρνουά «Ακρόπολις» στην ιστορία. Κυρίως, όμως, στόχος του προπονητικού τιμ είναι το «δέσιμο» των διεθνών με στόχο να διεκδικήσει η εθνική την επιστροφή της στο βάθρο σε διεθνή διοργάνωση για πρώτη φορά από το 2009. 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα