Έξαλλος ο Αυγενάκης με προσβολή στην Ελλάδα:d Ζήτησε από την UEFA να ανασκευάσει

Έξαλλος ο Αυγενάκης με προσβολή στην Ελλάδα:d Ζήτησε από την UEFA να ανασκευάσει

Ένα προσβλητικό σχόλιο για την Ελλάδα και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έχει εξοργίσει την κυβέρνηση, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να καταφεύγει στην UEFA για να ανασκευαστεί η δήλωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολλανδός Ντε Βός, είπε κατά την περιγραφή του αγώνα με τον Άγιαξ, ότι: «η ελληνική οικονομία πάει τόσο άσχημα και γι’ αυτό κάποιοι δεν έχουν ρούχα να φορέσουν»,, σχολιάζοντας ότι οι πολλοί φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά ήταν χωρίς μπλούζες στην κερκίδες του γηπέδου.

Ως εκ τούτου, ο υφυπουργός Αθλητισμού επενέβη και απευθύνθηκε άμεσα στην UEFA, για να «μεταφέρει την ενόχλησή μας και να μεριμνήσει για την ανασκευή τους», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ενημέρωση.

H ενημέρωση από τη ΓΓΑ

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, πληροφορήθηκε τα ατυχή, απαξιωτικά, σχόλια της ολλανδικής τηλεόρασης στη μετάδοση του αγώνα Αγιαξ – ΠΑΟΚ, για την οικονομική κατάσταση της χώρας λόγω της παρουσίας ημίγυμνων οπαδών στην εξέδρα και ζήτησε από την UEFA να μεταφέρει την ενόχληση μας και να μεριμνήσει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, για την ανασκευή τους».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα