Βασιλακόπουλος: Πρέπει να μείνει στην Α1 ο Ολυμπιακός

Βασιλακόπουλος: Πρέπει να μείνει στην Α1 ο Ολυμπιακός

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος προχώρησε στην εξής δήλωση: «Μου έκανε ευχάριστη έκπληξη ότι ο ίδιος ο υφυπουργός προκάλεσε αυτή τη συνάντηση. Είμαι τόσα χρόνια στο αθλητικό κίνημα και ξέρετε ότι δεν κολακεύω, δεν είμαι από αυτούς που το κάνουν. Οφείλω, όμως, να είμαι έντιμος και να πω καθαρά ότι πρώτη φορά μας κάλεσαν με δική τους πρωτοβουλία στο υφυπουργείο τόσο σύντομα για να συζητήσουμε τα προβλήματα του χώρου και αυτό δείχνει κάτι.

Εγώ έτσι το εκτιμώ και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεργαστούμε, για να προωθηθούν και να προχωρήσουν τα θέματα. Μόνο μέσα από μια ανταλλαγή απόψεων, που μπορεί να ξεκινούν και από διαφορετικές αφετηρίες, αν υπάρχει καλή διάθεση και πρόθεση να βοηθηθεί το αντικείμενο το οποίο υπηρετούμε, στο τέλος εκεί συγκλίνουμε, τα βρίσκουμε. Συζητήσαμε, λοιπόν, γενικότερα θέματα κατεύθυνσης του αθλητισμού που είναι μια κοινωνική έκφραση και με αυτή την έννοια μπήκαν όλα τα ζητήματα».

Σε σχετική ερώτηση για το θέμα του Ολυμπιακού, απάντησε ως εξής: «Όσο για το θέμα του Ολυμπιακού, έχω καταθέσει την άποψή μου δημόσια με συνέντευξή μου. Ήταν δυνατό να βρεθούμε και να συζητήσουμε για τον αθλητισμό και να μη συζητηθεί και αυτό το θέμα; Η θέση μου είναι πως πρέπει να είναι στην Α1. Αυτή είναι η άποψή μου. Είπα και προηγουμένως ότι ακόμα κι αν ξεκινάς από διαφορετικές αφετηρίες, στο τέλος -εφόσον υπάρχει η διάθεση- θα βρεθεί η λύση και από τις δύο πλευρές».

Πηγή: filathlos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα