Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού που εμπλέκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού που εμπλέκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί πλέον να χαμογελά για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού, που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το καλοκαίρι του 2009 με πρωταγωνίστρια ένα πρώην μοντέλο από τη Νεβάδα, την Κάθριν Μαγιόργκα καθώς αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίων του.

Η εισαγγελέας του Λας Βέγγας σε δήλωση της είπε: «έλλειψη σαφών στοιχείων βάσει των πληροφοριών που ελήφθησαν μέχρι στιγμής, προκειμένου να τεκμηριωθεί σαφώς ο βιασμός».

Η υπόθεση είχε ατονήσει τους τελευταίους μήνες,  καθώς το «Spiegel» είχε ανασύρει ορισμένα έγγραφα, τα οποία αποκτήθηκαν μέσω του ιστότοπου Football Leaks, συμπεριλαμβανομένης εμπιστευτικής συμφωνίας που υπογράφηκε το 2009 από τον Ρονάλντο με την Μαγιόργκα προκειμένου ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους να αποφύγει την αποκάλυψη του περιστατικού, πληρώνοντας 375.000 δολάρια.

Όπως αναφέρει ο Guardian η 25χρονη γυναίκα, είχε βιαστεί από τον ποδοσφαιριστή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας, όπου εκείνος βρίσκοταν για διακοπές.

Ο ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει αθώος: «Το αρνούμαι σθεναρά. Ο βιασμός είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα, αντίθετο με τις πεποιθήσεις μου. Αρνούμαι να τροφοδοτήσω τα ΜΜΕ με θέαμα που δημιούργησαν πρόσωπα τα οποία επιδιώκουν διαφήμιση με δικά μου έξοδα».

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα