Champions League: Δύσκολες κληρώσεις για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Champions League: Δύσκολες κληρώσεις για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Δύσκολες κληρώσεις για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στη γ΄ προκριματική φάση του Champions League. Ο «δικέφαλος» θα βρει απέναντί του τον Άγιαξ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» αν περάσουν την Πλζεν θα αντιμετωπίσουν την Μπασακσεχίρ.

Το έχει η μοίρα τους να δίνουν ματς στα προκριματικά του Champions League o Δικέφαλος του βορρά με τον Αίαντα. 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 6-7 Αυγούστου και οι ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα στις 13-14 Αυγούστου. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στην Τούμπα.

Πρόκειται για έναν γνωστό για τους «ασπρόμαυρους» αντίπαλο, ο οποίος αρκετές φορές έχει σταθεί εμπόδιο στην προσπάθειά τους να φτάσουν στους ομίλους του θεσμού.

Την τουρκική, Μπασακσεχίρ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας. 

Πρόκειται για μια αντίπαλο που θα ήθελαν να αποφύγουν οι Πειραιώτες καθώς βρίσκεται σε συνεχή άνοδο κατακτώντας πέρσι στο τουρκικό πρωτάθλημα τη δεύτερη θέση με δύο βαθμούς λιγότερους από τη Γαλατάσαραϊ. 

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 6 ή στις 7 Αυγούστου ενώ οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για τις 13. 

Φυσικά θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Ολυμπιακός για να τεθεί αντιμέτωπος με την Μπασάκσεχίρ θα πρέπει πρώτα να περάσει το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν την οποία αντιμετωπίζει αύριο στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα