Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο η δημιουργία γηπέδου στο Ελληνικό

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο η δημιουργία γηπέδου στο Ελληνικό

Παρά τις φήμες που τους εμφάνιζαν να σκέφτονται να αποχωρήσουν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συνεχίζουν στην ομάδα και μάλιστα θέλουν να.. θωρακίσουν και το μέλλον της, με τη δημιουργία του δικού της γηπέδου!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που προέκυψαν τις τελευταίες ώρες, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να φτιάξουν νέο γήπεδο για τον Ολυμπιακό, το οποίο θα είναι χωρητικότητας 15.000 θέσεων και θα χτιστεί στην περιοχή του Ελληνικού. Εκεί, αναμένεται να στεγαστούν όλα τα μπασκετικά τμήματα του συλλόγου. Πρόκειται για ένα εγχείρημα αξίας 70 εκατ. ευρώ.

 

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού ήρθαν σε συμφωνία με τη Lamda Development του ομίλου Λάτση, για τη δημιουργία μιας σύγχρονη έδρας, ευρωπαϊκών προδιαγραφών (στα πρότυπα του γηπέδου της Άλμπα Βερολίνου, τη “Mercedes-Benz Arena”), την ώρα που η Κυβέρνηση είναι θετική σε αυτή την προοπτική και ενδιαφέρεται για την ανάπλαση του χώρου στο Ελληνικό.

 

Άλλωστε, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε επισημάνει στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι η επένδυση στο Ελληνικό θα αποτελέσει προτεραιότητα της νέας Κυβέρνησης.

 

Το προηγούμενο διάστημα, ομάδες εργασίας του Ολυμπιακού και της Lamda φαίνεται πως εργάζονται πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι και να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση, όταν ανάψει το “πράσινο φως”.

 

Η επένδυση αυτή θα πάρει τους “ερυθρόλευκους” από το ΣΕΦ. Πέρα από την αθλητική της χρήση, στην νέα αρένα αναμένεται φιλοξενηθούν συναυλίες και event που θα αποφέρει έσοδα στην ομάδα του Πειραιά. Ένα τέτοιο project θα ήταν αδύνατο να μην έχει και “συμπαίκτες”. Όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού βρίσκονται σε αναζήτηση χορηγού ο οποίος θα καλύψει μέρος των εξόδων (δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και στο όνομα του).

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα