Αποσύρεται από την αγωνιστική δράση ο Ίκερ Κασίγιας

Αποσύρεται από την αγωνιστική δράση ο Ίκερ Κασίγιας

Μετά από μια τεράστια καριέρα κάτω από τα γκολπόστ της Ρεάλ Μαδρίτης και τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τα γάντια της Πόρτο, ο Ίκερ Κασίγιας αποφάσισε να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση, όπως ενημέρωσε η Πόρτο.

Ο λόγος που οδήγησε σε αυτήν την απόφαση του Ισπανό γκολκίπερ, είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και θα αναλάβει διοικητική θέση στους «δράκους» μόλις αναρρώσει πλήρως. Ο 38χρονος κίπερ υπέστη την 1η Μαΐου έμφραγμα του μυοκαρδίου κατά τη διάρκεια της προπόνησης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του. Ωστόσο, αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί ξανά...

«Πρόκειται να κάνω κάτι διαφορετικό. Θα προσπαθήσω να είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της ομάδας και της διοίκησης. Ο πρόεδρος μού μίλησε την περασμένη σεζόν, λίγο αφότου αντιμετώπισα το πρόβλημα υγείας, και μου είπε ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα, να είμαι κοντά στους παίκτες, ειδικά τους νεαρούς. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου», τόνισε μέσω της ιστοσελίδας της Πόρτο ο Κασίγιας.

Ο Ισπανός θα έχει έναν ρόλο γενικού αρχηγού στο πορτογαλικό κλαμπ, αποτελώντας ουσιαστικά τον συνδετικό κρίκο μεταξύ μεταξύ ποδοσφαιριστών, προπονητή και διοίκησης.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα