Παναθηναϊκός: Σιγουριά για το πρότζεκτ του Βοτανικού από Γιαννακόπουλο και Μπακογιάννη

Η θετική διάθεση για να προχωρήσει το πλάνο της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό εξέφρασε εκφράστηκε στη συνάντηση που είχαν ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και επικεφαλής του «πράσινου» Ερασιτέχνη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Διαπιστώθηκε η κοινή διάθεση να προχωρήσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας», είπε αρχικά ο κ. Γιαννακόπουλος. Και συνέχισε: «Την επόμενη Παρασκευή θα γίνει το kick-off από την πλευρά του δήμου και την πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να τα βάλουμε όλα κάτω, να δούμε τι νομοθετικές ρυθμίσεις θα γίνουν, τι συντελεστές δόμησης, το πράσινο, ώστε να δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται».

«Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή, επειδή υπάρχουν πάρα πολλά βήματα και θα πρέπει να κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά και να το προσπερνάμε. Από τη στιγμή που υπάρχει κοινή διάθεση από τον Παναθηναϊκό, τον δήμο και την κυβέρνηση να προχωρήσει αυτό το έργο, είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε», συμπλήρωσε.
powered by Rubicon Project

«Όσον αφορά στον νέο δήμαρχο, πάντα ήταν θετικός και σήμερα ήταν περισσότερο θετικός και τον ευχαριστούμε για αυτό», επισήμανε καταληκτικά ο κ. Γιαννακόπουλος.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπακογιάννης τόνισε ότι πρέπει να κρατηθεί χαμηλά η μπάλα, ωστόσο ανέλαβε και τις δικές του ευθύνες, λέγοντας ότι «μιλάμε για ένα τεράστιο έργο, πάρα πολύ σημαντικό έργο. Ένα έργο που μπορεί να αλλάξει όχι μόνο την εικόνα, αλλά και τη λειτουργία της ομάδας».

Και συνέχισε: «Συμφωνήσαμε ότι θα συνεδριάσει η ομάδα εργασίας. Ξέρουμε ότι έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν πανηγυρίζουμε. Κρατάμε χαμηλά την μπάλα, αν μου επιτρέπεται η αθλητική έκφραση. Το θετικό είναι η πάρα πολύ καλή συνεργασία και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη. Μπορούμε να το προχωρήσουμε με διάφορους τρόπους, είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλους μας».

Για το αν τον φοβίζει κάτι, απάντησε: «Έχουμε αντιπάλους μόνο τους εαυτούς μας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ