Τριάρα από Γάνδη στον Άρη

Τριάρα από Γάνδη στον Άρη

Λάθη, κόπωση και νέα βαριά ήττα για τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν με 3-0 από τη Γάνδη σε φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και έδειξαν πως θέλουν ακόμα… δουλειά, ενόψει των αναμετρήσεων τους με την ΑΕ Λεμεσού, στα προκριματικά του Ewuropa League.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετώπισαν αμυντικά προβλήματα κόντρα στη Γάνδη, ωστόσο αυτή τη φορά οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη δεν υπέπεσαν σε αβίαστα λάθη.

Ο Άρης “βγήκε”… λαβωμένος από την αναμέτρηση, αφού ο Λάρσον αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Δεν αγωνίστηκε ο Ματίγια, ο οποίος ταλαιπωρείται από ψύξη, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Κουέστα και Τζανακάκης.

Οι “κίτρινοι” είχαν για βασικούς τους Ιντέγε και Εμάν και απείλησαν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, μία με ένα μακρινό σουτ του Κωνσταντινίδη και μία στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Ντιγκινί.

 

Στη φάση όπου τραυματίστηκε ο Λάρσον, ο Άρης αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο και ήταν εκεί όπου δέχθηκε το 1-0. Η Γάνδη ήταν πιο κινητική (βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο προετοιμασίας) και στο 29’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μπερίντζε.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα