Συγκινεί ο Φερνάντο Ρίκσεν - Γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του παρόλο που ο χρόνος του τελειώνει

Συγκινεί ο Φερνάντο Ρίκσεν - Γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του παρόλο που ο χρόνος του τελειώνει

Η ιστορία του Φερνάντο Ρίκσεν και η μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του έχει συγκλονίσει τον φίλαθλο πλανήτη κι όχι μόνο. Ο βετεράνος Ολλανδός μέσος είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι και μιλάει μόνο μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η κατάσταση για εκείνον είναι πολύ δύσκολη, καθώς το σώμα δεν δουλεύει πια, την ώρα που το μυαλό του λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

«Το μυαλό σου, ωστόσο, μπορεί και αντιλαμβάνεται τα πάντα. Το πιο δύσκολο για εμένα είναι ότι έχασα την ανεξαρτησία μου και τώρα ζητώ βοήθεια. Αυτό είναι το πιο δύσκολο για εμένα. Μέχρι και τώρα έχω ελπίδα ότι ίσως να είμαι ο πρώτος που θα νικήσει τη νόσο, όμως ταυτόχρονα είμαι και ρεαλιστής. Ξέρω ότι ο χρόνος μου τελειώνει. Το μόνο που έχω να κάνω είναι συνεχίσω να μάχομαι, αν και κάποιες φορές μου είναι αδύνατο», ανέφερε ο 43χρονος σε πρόσφατο μήνυμά του.

Ο Ρίκσεν είναι συνεχώς στο κρεβάτι νοσοκομείου στη Σκωτία, βλέποντας ότι οι ελπίδες του να επανέλθει, καθώς μπήκε στο τελικό στάδιο της Νόσου Κινητικού Νευρώνα (Motor Neurone Disease). Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να διοργανώσει ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της 7χρονης κόρης του.

Με μπαλόνια και δώρα για ένα από τα πιο αγαπημένα άτομα στη ζωή του, στιγμή της έκπληξης καταγράφηκε σε βίντεο και ανέβηκε στο Instagram από τη σύζυγό του Βερόνικα. «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου, η καλύτερη έκπληξη για το μικρό κορίτσι μας. Σ’ευχαριστώ πολύ που την έκανες ευτυχισμένη!», ήταν η λεζάντα που συνόδευσε το συγκινητικό βίντεο.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VeronikaRicksen/Veselova (@veronikaricksen) στις19 Ιούν, 2019 στις 12:58 μμ PDT

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα