Το γλέντι και ο λουλουδοπόλεμος του Παναθηναϊκού στον Αργυρό

Το γλέντι και ο λουλουδοπόλεμος του Παναθηναϊκού στον Αργυρό

Λίγη ώρα μετά την απονομή της κούπας του πρωταθλητή στο ΟΑΚΑ, οι πράσινοι μετέφεραν το πάρτι στο μαγαζί που τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Την παράσταση έκλεψε ο λουλουδοπόλεμος, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να γεμίζει με λουλούδια τον Ρικ Πιτίνο και τους παίκτες του. Ο Αμερικανός κόουτς το απόλαυσε και… συμμετείχε!

 

Να αναφέρουμε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε συγχαρητήρια στους νικητές, προσωπικά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που κάνει για να συνεχίσει το έργο των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου.

 

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε απευθυνόμενος στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Να πούμε εδώ, ότι είμαι πολύ χαρούμενος για τα παναθηναϊκά μου αισθήματα. Να πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό μας, που είναι ο νταμπλούχος μας. Θέλω ένα καλό χειροκρότημα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Προεδράρα μου!

 

Συνεχίζει τη μεγάλη πορεία του Παύλου και του Θανάση. Θέλω ένα χειροκρότημα για τον Παύλο και τον Θανάση, που μας έκαναν υπερήφανους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και συνεχίζει ο Δημήτρης σε τόσο δύσκολες εποχές, να σκάει τα προσωπικά του λεφτά και να βάζει το λιθαράκι στην ομάδα, αυτό το σπουδαίο έργο.»

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα