Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο του Ρέγιες: Φρικιαστικές εικόνες

Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο του Ρέγιες: Φρικιαστικές εικόνες

Με υπερβολική ταχύτητα φαίνεται ότι έτρεχε ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, ο οποίος απανθρακώθηκε σε δυστύχημα που έγινε στην Ουτρέρα της Ισπανίας. Το αυτοκίνητο του Ρέγιες, μια Mercedes Brabus S550, 380 ίππων, βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο χωρίς να συγκρουστεί με άλλο όχημα και πήρε φωτιά

Το δυστύχημα συνέβη στο 18ο χιλιόμετρο του A-376 προς την Ουτρέρα. Εκτός από τον Ισπανό ποδοσφαιριστή με την σπουδαία καριέρα σε Σεβίλλη, Ρεάλ και Άρσεναλ, μεταξύ άλλων, έχασε τη ζωή του ο 23χρονος ξάδερφός του, ενώ ένα τρίτο άτομο τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με εγκαύματα στο 60% του σώματός του.

Η πρώτη υπόθεση είναι ότι ο Ρέγιες οδηγούσε την Mercedes και πίσω του καθόταν ο ξάδελφός του, που επίσης σκοτώθηκε. Ο μπροστινός επιβάτης κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο μόνος του και έσωσε τη ζωή του, παρόλο που υπέστη σοβαρά εγκαύματα.

Παρόλο που η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος είναι σε πρώιμο στάδιο, όλα δείχνουν ότι το αυτοκίνητο έφυγε από την τροχιά του λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Ο A-376 είναι ένας διπλός δρόμος προς κάθε κατεύθυνση και έχει καλή ορατότητα και δεν υπάρχουν τμήματα απότομων στροφών.

Τα σώματα του ποδοσφαιριστή και του ξαδέλφου του θα μεταφερθούν στο Ινστιτούτο Νομικής Ιατρικής της Σεβίλλης, όπου θα γίνει η νεκροψία τις επόμενες ώρες. Τα δύο σώματα ήταν απανθρακωμένα. Ήδη, τα ισπανικά ΜΜΕ έχουν δώσει στη δημοσιότητα κάποια πρώτα βίντεο από τον τόπο του μοιραίου τροχαίου.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα