Γιαννακόπουλος: Μοντέλο Μπαρτσελόνα στον Παναθηναϊκό

Μία μέρα μετά την επιβεβαίωση της είδησης περί συμφωνίας του με την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα για την κατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στον Βοτανικό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκαλύπτει μία ιδέα που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

«Εφόσον προχωρήσει το πρότζεκτ στον Βοτανικό, χαρίζω τις μετοχές της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη, ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να λειτουργήσει στο μοντέλο της Μπαρτσελόνα. Και ο πρόεδρος να εκλέγεται από τον κόσμο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ στην αθλητική εφημερίδα Live Sport.

Η ιδέα αυτή του Γιαννακόπουλου μπορεί να αλλάξει επίπεδο σε όλα τον Παναθηναϊκό, αφού αν υλοποιηθεί η παραπάνω σκέψη, τότε ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να αποφασίζει με την ψήφο του ποιος θέλει να ηγείται της όλης προσπάθειας.

Όνειρο του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη είναι το μοντέλο των «μπλαουγκράνα», κάτι που απαιτεί την εγγραφή χιλιάδων μελών στον Α.Ο. και τη συμμετοχή τους σε αυτό το ιστορικό εγχείρημα.

Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί, ωστόσο, να προχωρήσει με πράξεις η λύση του Βοτανικό, να δημιουργηθούν γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ στη συγκεκριμένη περιοχή και μένει να φανεί τι θα δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί μετά τις εκλογές.

ΠΗΓΗ: filathlos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα