Τελικός Europa League: Αστυνομικοί σταματούν φίλους της Άρσεναλ επειδή φορούν μπλούζα Μικιταριάν

Τελικός Europa League: Αστυνομικοί σταματούν φίλους της Άρσεναλ επειδή φορούν μπλούζα Μικιταριάν

Τσέλσι και Άρσεναλ διεκδικούν απόψε (22:00) στο Μπακού τον τίτλο του Europa League, σε ένα παιχνίδι που έχει πολλά ευτράπελα πριν καν αρχίσει. Ένα από αυτά έχει να κάνει με τα λίγα εισιτήρια που πήραν στα χέρια τους οι οπαδοί των δύο ομάδων και τις διαμαρτυρίες που υπήρξαν.

Μάλιστα, οι «κανονιέρηδες» επέστρεψαν επίσημα 2.300 εισιτήρια από τα συνολικά 6.000 που είχαν λάβει για να διαθέσουν προς τους υποστηρικτές τους. Και αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους, όπως η απόσταση μέχρι το Αζερμπαϊτζάν και το μεγάλο κόστος. Ένα από τα θέματα αυτά είχε να κάνει και με τον Χένρικ Μικιταριάν.

Ο Αρμένιος μέσος δεν κατάφερε να ταξιδέψει μέχρι το Μπακού, για έναν μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό, λόγω του μεγάλου διπλωματικού χάσματος που υπάρχει ανάμεσα στην πατρίδα του και το Αζερμπαϊτζάν. Μάλιστα, ακόμη και οι φίλοι της Άρσεναλ που πήγαν να δουν από κοντά το παιχνίδι, έχουν θέμα εάν φορούν φανέλα του Μικιταριάν.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο με κάποιους οπαδούς των «κανονιέρηδων», που φορούν μπλούζες με το όνομα του Αρμένιου, να αναγκάζονται να σταματήσουν στον δρόμο, έπειτα από εντολή της Αστυνομίας. Μετά από έναν έλεγχο που τους γίνεται, τους αφήνουν να συνεχίσουν την πορεία τους, αλλά είναι σαφές ότι υπάρχει… ζήτημα.

Όπως φαίνεται, ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ έκανε καλά που πήρε -σε συνεννόηση με την ομάδα του- την απόφαση να μην πάει στο Μπακού, παρόλο που θα ήταν χρήσιμος στα σχέδια του Ουνάι Έμερι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα