Νέα προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ: Ζητεί ακύρωση των πλέι-οφ

Νέα προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ: Ζητεί ακύρωση των πλέι-οφ

Τον δικαστικό αγώνα του εναντίον του ΕΣΑΚΕ συνεχίζει ο Ολυμπιακός! Πατώντας στον μηδενισμό των παιχνιδιών του στο πρωτάθλημα, αναφέρει ότι αλλοιώνεται η βαθμολογία και ζητά ακύρωση των πλέι-οφ

Η πρώτη προσφυγή του Ολυμπιακού που αφορούσε την κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής της Basket League απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ. Οι Πειραιώτες κατέθεσαν προσφυγή στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών και για την τελευταία απόφαση του αθλητικού δικαστή που ανέφερε ότι «ακυρώνονται τα αποτελέσματα όλων των αγώνων στους οποίους συμμετείχε κατά την οικεία αγωνιστική περίοδο, ο Ολυμπιακός κατατάσσεται τελευταίος στον πίνακα της τελικής βαθμολογικής κατάταξης του Πρωταθλήματος και κατά συνέπεια υποβιβάζεται στην Α2».

Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν μάλιστα να εκδικαστεί στις 13 Ιουνίου μαζί με εκείνη που εκκρεμεί αναφορικά στην επικύρωση της βαθμολογίας του ΕΣΑΚΕ. Η σημερινή προσφυγή έγινε στο πλαίσιο της νομιμότητας που επικαλείται και προσδοκά ο Ολυμπιακός. ενώ παραμένει άγνωστο το πότε θα εκδικαστεί, έστω κι αν οι Πειραιώτες ζήτησαν να γίνει στις 13 Ιουνίου.

Πηγή: filathlos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Αθλητικά

-
Σχολιάστε το άρθρο: