Ολυμπιακός: Κοντά σε απόκτηση οκταριού από τη Βραζιλία

Ολυμπιακός: Κοντά σε απόκτηση οκταριού από τη Βραζιλία

Οι μεταγραφικές κινήσεις στον Ολυμπιακό συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις και μάλιστα όχι απλώς μια, κάτι που είχε προαναγγείλει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο έμπειρος «ερυθρόλευκος» ρεπόρτερ, Κώστας Νικολακόπουλος, τόσο στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού Σπορ FM όσο και στη στήλη που διατηρεί στην ιστοσελίδα gazzetta.gr, οι Πειραιώτες είναι κοντά στη μεταγραφή του 24χρονου κεντρικού χαφ («οκτάρι»), έχοντας προχωρήσει αρκετά την υπόθεση τα τελευταία 24ωρα.

Ο λόγος για τον Εντουάρντο, τον Βραζιλιάνο μέσο που αγωνίστηκε δανεικός στην Μπελενένσες από την Ιντερνασιονάλ τη σεζόν 2018-19 και ο οποίος αποτελεί επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς. Ο παίκτης έχει προτάσεις από Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπράγκα, αλλά οι Πειραιώτες δείχνουν να έχουν πάρει προβάδισμα στη συγκεκριμένη… κούρσα.

 

Ο Εντουάρντο προέρχεται από πολύ γεμάτη σεζόν με 29 συμμετοχές και 2 γκολ, συν 2 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Γκουαρανί (2012), Κοίμπρα (2014-16), Ατλέτικο Μινέιρο (2014-16 ως δανεικός), Ατλέτικο Παραραένσε (2017), εκτός της Ιντερνασιονάλ, όπου ανήκει ακόμα, αλλά και της Μπελενένσες, της οποίας τη φανέλα φόρεσε φέτος.

 

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα