Ο Απόλλων Σμύρνης αποχαιρέτησε την Superleague

Ο Απόλλων Σμύρνης αποχαιρέτησε την Superleague

Διαφορετικά συναισθήματα. Ο Απόλλων Σμύρνης αποχαιρέτησε την Superleague -μετά από δύο σερί παρουσίες- με την 24η φετινή του ήττα. Η Λαμία πέρασε με άνεση από τη Ριζούπολη (3-0) και ολοκλήρωσε έτσι μια σεζόν που ξεκίνησε άσχημα, συνεχίστηκε με μια εντυπωσιακή πορεία που την έφερε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ολοκληρώθηκε με την πανάξια παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Απελευθερωμένοι από το άγχος των προηγούμενων αγωνιστικών, οι παίκτες των δυο ομάδων έπαιξαν “ανοικτά”, με τη Λαμία να έχει σαφώς καλύτερη παρουσία και “καθαρές” φάσεις στο 14′ και το 34′ με τον Καραμάνο. Ο Απόλλων Σμύρνης έδειξε και πάλι πως δίκαια υποβιβάζεται, έχοντας μόνο μια σημαντική στιγμή σε αυτό το διάστημα (38′), με τον Μπερτόλιο να μην μπορεί να νικήσει με μονοκόμματο σουτ τον Αστρά.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Λαμία είδε την υπεροχή της να “μεταμορφώνεται” σε γκολ. Ο Βασιλαντωνόπουλος ανατράπηκε στο 49′ από τον Αστρά και ένα λεπτό μετά ο Μπαράλες έκανε το 0-1 από το σημείο του πέναλτι, πετυχαίνοντας το 9ο του τέρμα στη Superleague.

Η Λαμία συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 62′ μας… χάρισε ένα “διαμαντάκι”! Ο Μπαράλες άφησε στον Μπερτόλιο, αυτός με “τακουνάκι” την πέρασε στον Καραμάνο. Ο Έλληνας επιθετικός την έδωσε με “τακουνάκι” στον Μπερτόλιο και αυτός απέναντι από τον Αστρά πλασάρει με το δεξί για το 0-2.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ολοκλήρωσε το ματς, φτάνοντας σε ένα ακόμα γκολ (70′). Ο Σκαρντοβέλι έκανε τη σέντρα και ο Οριούελα -στην προσπάθειά του ν’ απομακρύνει- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα Σμύρνης για το τελικό 0-3.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα