Ο ΠΑΟΚ ρίχνει το βάρος στον άξονα

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει το βάρος στον άξονα

Η σεζόν βαίνει προς την ολοκλήρωσή της και παρότι ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη στόχους μπροστά του, το αήττητο πρωτάθλημα και το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του, ήδη σκέφτεται την επόμενη μέρα. 

Ο μεγαλύτερος γρίφος για τη συνέχεια έχει να κάνει με το χώρο του κέντρου. Εκεί, στον άξονα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μόνο σίγουρο για τα προκριματικά του Champions League τον Γιόσιπ Μίσιστς, που δεν συγκαταλέγεται και στις πρώτες επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Ο Μαουρίσιο θα επιστρέψει στη δράση κατά τον Οκτώβριο, ο Πόντους Βέρνμπλουμ λογικά θα προλάβει την προετοιμασία αλλά μετά από ρήξη αχιλλείου στα 32 είναι αμφίβολο σε τι κατάσταση θα επιστρέψει, ο Χοσέ Κάνιας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ο Εβγέν Σάκχοφ δεν έχει ακόμη ανανεώσει, ενώ αβέβαιη είναι η παραμονή του Σέρτζιο Ολιβέιρα που έχει οψιόν αγοράς 12 εκατ. ευρώ από την Πόρτο και μπορεί να παραμείνει μόνο με ανανέωση δανεισμού. 

Στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και πιθανότατα στην προετοιμασία θα βρίσκονται οι Μελιόπουλος, Χαρίσης και Κάτσε, αν και ο τελευταίος θεωρείται απίθανο να παραμείνει, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο δανεισμού των άλλων δύο.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα