Ψάχνει επιθετικό ο Ολυμπιακός

Ψάχνει επιθετικό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επιχειρεί πρώτα να λύσει τα εσωτερικά του ζητήματα, αλλά ήδη έχει κάνει την προεργασία του για μεταγραφές, ιδιαίτερα στο θέμα του σέντερ φορ.

Τα δύο πιο σπουδαία ονόματα που έχουν ακουστεί έως τώρα, αφορούν τον Ισλάμ Σλιμανί και τον Μάρκους Μπεργκ. Για τον πρώτο έχει γίνει επαφή, αλλά στο ενδεχόμενο δανεισμού του από τη Λέστερ το «αγκάθι» θα είναι το υψηλό του συμβόλαιο που θα αυξηθεί ως έξοδο λόγω της εφορίας, ενώ ο Σουηδός μπορεί να μην έχει πρόβλημα να πάει στον «αιώνιο» αντίπαλο του Παναθηναϊκού, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς προτιμά νεότερους παίκτες.

Την ίδια ώρα, οι ερυθρόλευκοι συζητούν το ενδεχόμενο να μείνει ο Αχμέντ Χασάν, χωρίς η υπόθεσή του να είναι εύκολη και ακόμη κι αν δοθούν τα ουκ ολίγα χρήματα για την απόκτηση του Αιγύπτιου, θα αποκτηθεί και επιθετικός πρώτης γραμμής. Κάπως έτσι θα εξεταστεί η θέση των Φράνκο Σολδάνο και Φιορίν Ντουρμισάι, με τον Πανιώνιο να περιμένει μήπως πάρει ως δανεικό το δεύτερο, αλλά τα μηνύματα προς το παρόν να μην είναι θετικά.

Παράλληλα, ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο που θεωρείται φευγάτος, μάλλον θα δεχθεί σύντομα πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Μια τέτοια περίπτωση λύνει τα χέρια των Πειραιωτών που περιμένουν την πρόταση αυτή από άγνωστη έως τώρα ομάδα για να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους όσον αφορά τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

 

Πηγή: filathlos.gr 

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα