Πιτίνο: Αν επιστρέψω, θα το κάνω για να πάρουμε τον τίτλο

Πιτίνο: Αν επιστρέψω, θα το κάνω για να πάρουμε τον τίτλο

Ο Ρικ Πιτίνο παραδέχτηκε πως η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν ανώτερη. Είπε μία ιστορία για τη... χαλασμένη τουαλέτα στα αποδυτήριά του, αλλά και για τα τσιγάρα και τα κρασιά του Ίαν Βουγιούκα. Κι όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να μείνει στον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσει την πρόκριση στο φάιναλ φορ την επόμενη χρονιά, απάντησε: «Αν επιστρέψω θα το κάνω, όχι για να πάμε στο φάιναλ φορ, αλλά για να πάρουμε τον τίτλο».   

Ο 66χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε μετά τον αποκλεισμό με 3-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Euroleague: «Θα ήθελα να πάρω τον τίτλο. Το φάιναλ φορ δεν είναι αρκετό. Θέλω τίτλους. Δεν έχω μιλήσει ποτέ με κανέναν για τον επόμενο χρόνο. Μόνο με εσάς μιλάω γι' αυτά. Θα δούμε. Ήρθα για να κερδίσω φέτος. Δεν έχω σκεφτεί για του χρόνου. Θα το κάνω, στο μέλλον, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα. Δεν το έχω συζητήσει με τον ιδιοκτήτη και τον GM. Προπόνησα κάθε δευτερόλεπτο με στόχο τα πλέι οφ. Αν επιστρέψω, είναι μεγάλο το "αν", θα κάνω ό,τι μπορώ, για να έρθουν οι παίκτες, όχι για να πάμε στο φάιναλ φορ, αλλά για να πάρουμε τον τίτλο».

Πασιχαρής για την πρόκριση με "sweep" επί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Πάμπλο Λάσο στη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ, μετά το 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης, στα πλέι οφ της Euroleague και την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Βιτόρια. «Ασφαλώς είμαι πολύ χαρούμενος. Συγχαρητήρια στην ομάδα και τους παίκτες μου για την τρομερή προσπάθεια για 120 λεπτά σε όλη τη διάρκεια της σειράς. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι η σειρά ήταν εύκολη επειδή νικήσαμε 3-0, είναι γελασμένοι. Πολλές φορές το αποτέλεσμα δείχνει εύκολο, αλλά ήταν τρία απίστευτα δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα μου κατάλαβε πολύ καλά τι ζητά από το πρώτο λεπτό στη Μαδρίτη ως το τελευταίο στο ΟΑΚΑ. Πολλά μπράβο στον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι ο κόσμος του αναγνώρισε την προσπάθεια στο τέλος και τον τρόπο που αγωνίστηκαν,» δήλωσε αρχικά ο Λάσο και κατέληξε: «Μιλάμε για μία ομάδα που νίκησε τα περισσότερα από τα τελευταία της παιχνίδια στη Euroleague. Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολη η σειρά. Δεν έχω να πω πολλά. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι η 8η χρονιά και το έκτο φάιναλ φορ μου κι αυτό λέει πολλά για τους παίκτες, για τον σύλλογο. Είναι ένα επίτευγμα που όλοι μας είμαστε υπερήφανοι γι΄ αυτό. Είναι πολύ δύσκολο σε αυτό το επίπεδο να παλεύεις συνέχεια για τους τίτλους».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα